Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 30

Bon Jovi teismas: kaltas futbolas

Amerikos rokerių „Bon Jovi“ vokalistas bei siela Johnas Bon Jovi paduotas į teismą. Įdomu, kad ieškinys muzikantui iškeltas ne dėl muzikinių dalykų, o dėl sporto.
Johm Bon Jovi
Johnas Bon Jovi / „Scanpix“ nuotr.
AFP/„Scanpix“ nuotr./Amerikietiškas salės futbolas
AFP/„Scanpix“ nuotr./AFL

Dainininkas kaltinamas laiku nesumokėjęs atlyginimo AFL (Arena Football League) vadybininkui. AFL – amerikietiškojo futbolo lyga, kur ši sporto šaka žaidžiama uždarose patalpose, o J.Bon Jovi yra vienas iš šios lygos dalininkų.

Josephas Krause'as, buvęs lygos pardavimo vadybininkas, dirbęs AFL klube „Philadelphia Soul“, padavė lygos akcininkus į teismą, teigdamas, kad lyga jam įsiskolino 125 000 JAV dolerių atlyginimą. Vyras tvirtina negavęs atlyginimo už visą 2008–2009 metų sezoną.

„Scanpix“ nuotr./John Bon Jovi
„Scanpix“ nuotr./John Bon Jovi

Savo pareiškime vadybininkas taip pat teigia, kad AFL akcininkai naudojasi postais proteguodami savo komercines bei finansines įmones. Taip pat teigiama, kad J.Bon Jovi dalyvauja lygos veikloje, turėdamas vienintelį tikslą – sustiprinti savo, kaip žvaigždės, statusą.

Lygos veikla 2009–2010 metų sezonui yra pristabdyta dėl pasaulį purtančios ekonominės krizės. Šiuo metu lygos vadovai bando sukurti naują lygos funkcionavimo verslo planą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius