Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 20

Buriuotoja Gina Pociūtė: reikia daug pastangų, kad žmonių grupė taptų komanda

Gina Pociūtė – vienintelė moteris tarp 7 „Švyturys Challenger Sailing“ įgulos narių. Ji su ambicinga jauna komanda gegužės 25 d. dalyvaus Antigvos salos regatoje Karibų jūroje – „Antigua sailing week“. Tai jos pirmasis profesionalaus buriavimo išūkis, kurį moteris priims būtent Antigvoje, kur susirenka pasaulio geriausi ir aistringiausi buriuotojai.
Buriuotoja Gina Pociūtė
Buriuotoja Gina Pociūtė / Švyturys Challenger Sailing iliustr.

Perėmusi neįkainojamą buriavimo patirtį iš kitų Lietuvos buriuotojų, ji prisidės prie komandos, kuri jau ne pirmą kartą dalyvauja Antigvos salos regatoje.

Gina tiki savo komandos galimybėmis, nes jie jau yra tikra komanda, kuri treniruojasi kartu, kuri deda dideles pastangas dar iki lenktynių – likus ne vienai savaitei, kad turėtų išugdytą stiprią komandinę dvasią. Šiose lenktynėse komanda kelia sau tikslą parodyti tai, ką sugeba geriausiai, tad į Antigvą išvyks keliomis dienomis anksčiau. Lietuvos buriuotojams būtinai reikia pasitreniruoti ir realiomis sąlygomis išbandyti tai, kas jų laukia per varžybas.

„Diplomatiški įgulos narių santykiai, tolerancija ir gera nuotaika yra būtini, kai stengiesi pagauti palankų vėją“, – sako G.Pociūtė.

Ginai smagu ne tik ant denio, bet ir kambuze (laivo virtuvėje), nes ji kartais imasi iniciatyvos pagaminti ką nors sau ir savo komandai. O tai ji iš visų komandos narių sugeba geriausiai!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius