-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 30

Davydenka pirks butą už milijoną

Finalinio sezono teniso turnyro Londone nugalėtojas Nikolajus Davydenka atskleidė, kad prizinius pinigus panaudos atostogoms ir butui Maskvoje. Tiesa, pastarasis rusų tenisininkui dar šiek tiek per brangus – kainuoja milijoną JAV dolerių, praneša AFP.
N.Davydenka tikisi ateityje labiau išgarsėti Rusijoje
N.Davydenka tikisi ateityje labiau išgarsėti Rusijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Už pergalę turnyre tenisininkas į kišenę susižėrė 1,5 mln. JAV dolerių. Juos rusas ketina leisti atostogoms Maldyvuose, o dalį investuoti į butą Maskvoje. Kaip pažymėjo N.Davydenka, milijono dolerių neužtenka, kad įsigytų trokštamą butą. Jis tikisi, kad nekilnojamasis turtas artimiausiu metu atpigs ir butą pavyks nupirkti kitais metais.

N.Davydenka dar šiek tiek pasiskundė, kad mieste niekas jo neprašė autografo, ir nutarė, kad visi sirgaliai buvo pernelyg užsiėmę dviejų žvaigždžių – Rogerio Federerio ir Rafaelio Nadalio – parašų medžiokle. Jis pridūrė, kad nenorėtų būti toks garsus kaip pastarieji, nes tai trukdytų asmeniniam gyvenimui.

Turnyro „ATP World Tour Finals“ finale sekmadienį rusas pateikė staigmeną ir nesunkiai 6:3, 6:4 įveikė argentinietį Juaną Martiną del Potro. N.Davydenka pirmą kartą per savo karjerą laimėjo baigiamąjį sezono turnyrą. Pernai šio turnyro finale rusų tenisininkas 1:6, 5:7 nusileido serbui Novakui Djokovičiui.

Po šio pergalės N.Davydenka ATP klasifikacijoje iš septintos vietos pakilo į šeštą, vietomis pasikesdamas su amerikiečiu Andy Roddicku. N.Davydenka iki šiol nėra laimėjęs nė vieno „Didžiojo kirčio“ turnyro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius