Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 19

Dėl masinių muštynių KHL mače – baudžiamoji byla (video)

Dėl masinių muštynių Žemyninės ledo ritulio lygos (KHL) rungtynėse tarp Čechovo „Vitiaz“ ir Omsko „Avangard“, vykusių šių metų sausio 9 dieną, iškelta baudžiamoji byla, praneša lenta.ru. Kas iniciatorius – nepranešama.
Dėl muštynių žaidėjams skirta 637 baudos minutės
Masinių muštynių akimirka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Maskvos srities valdytojo pavaduotojas Sergejus Košmanas sukritikavo „Vitiaz“ ekipą. Jo nuomone, sportininkai turi užsiimti sportu, o ne chuliganizmu. Pareigūnas tikino, kad kaltininkai turės atsakyti už savo veiksmus pagal įstatymus.

Rungtynės tarp „Vitiaz“ ir „Avangard“ komandų buvo nutrauktos nė nesužaidus keturių minučių dėl masinių muštynių. Jose dalyvavo visi komandų ledo ritulininkai. Nutraukti rungtynes teko dėl pernelyg daug pašalintų žaidėjų. Patikslintais duomenimis, abiejų ekipų žaidėjai kartu surinko 707 baudos minutes.

KHL Drausmės komitetas abiem komandoms šiose rungtynėse įskaitė techninį pralaimėjimą rezultatu 0:5. „Avangard“ klubui skirta milijono rublių baudą, o „Vitiaz“ už incidentą turės pakloti 4 milijonus rublių. Be to, Čechovo ekipa įspėta, kad pasikartojus panašiam incidentui bus šalinama iš KHL.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius