-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 12

Egidijus Valavičius: kovoti Las Vegaso ringe tai tas pats, kas krepšininkui patekti į NBA

Lietuvos bušido žvaigždė Egidijus Valavičius galimybę kautis Las Vegaso ringe lygina su krepšininko patekimu į NBA.
Egidijus Valavičius
Egidijus Valavičius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 2 Bušido NBA

Petras Markevičius, Egidijus Valavičius ir Marius Žaromskis pasirašė sutartį ir kovos tarptautiniame turnyre Las Vegase, kur nugalėtojui atiteks 1 mln. JAV dolerių.

„Ten kitas lygis. Aukšto lygio kovotojų ten labai daug, ir vien treniruotės su jais duos labai daug. Atsiveria galimybė žengti didelį žingsnį į priekį. Šis turnyras tai tas pats, kai krepšininkas pasirašo sutartį su NBA klubu. Mes to šanso laukėme ir sulaukėme“, – kalbėjo 33-ejų E.Valavičius.

Tiesa, apie išvyką į JAV, kuri laukia vasarį, marijampolietis kol kas negalvoja. Jo mintyse – lapkričio 19 dieną Vilniuje vyksiančiame turnyre E.Valavičius bus vienas iš keturių sunkaus svorio kovotojų, sieksiančių 2011 metų pasaulio „Bushido FC Hero‘s“ čempiono titulo.

– Egidijau, prieš keletą metų skundeisi kovų stoka. Panašu, kad šios problemos neliko – neseniai grįžai iš Londono, kur kojų smaugimu laimėjai prieš rusą Sergejų Sokolovą, laukia turnyras „Siemens“ arenoje, vėliau Las Vegasas...

– Iš tiesų, dabar kovų turiu sočiai. Kai taip yra, jautiesi gerai. Eini į ringą kur kas labiau pasitikėdamas savimi. Jaudulys visada yra, ir jis būtinas, bet kai turi kovų daugiau, ringe jautiesi labiau užtikrintas. Džiaugiuosi dėl to.

– Ar ne per vėlai toks karjeros pikas?

– Nemanau, kad per vėlai. Yra daug kovotojų, kuriems 40 metų ir daugiau. Viskas atsiremia į motyvaciją ir traumas. Jei traumų nėra, o motyvacija išlikusi – metai nesvarbūs.

– Tiki, kad didžiausios pergalės dar ateityje?

– Pažiūrėsime. Nenoriu žiūrėti toli į priekį. Man visuomet svarbiausia artimiausia kova. Apie Las Vegasą galvosiu po kovos „Siemens“ arenoje. Kaip sakiau, ten bus kitas lygis. Ten gerų kovotojų be galo daug. Manau, ten galima žengti dar vieną labai didelį žingsnį į priekį. Pasiūlymas kovoti Amerikoje mano karjeroje yra labai svarbus. Aš labai tikiuosi, kad didžiausios pergalės dar laukia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius