-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 04 26

Ėjimo entuziastai kviečiami į masinio ėjimo varžybas Druskininkuose

45 000 000 žingsnių! Būtent tiek per kelias valandas nužingsniavo 3 000 ėjikų, susirinkusių į pirmąsias šalyje „Proenzi ArthroStop“ ėjimo varžybas Vilniuje, Pavilnių regioniniame parke. „Varžybomis šį renginį pavadinome todėl, kad čia susirinkę žmonės galėtų varžytis patys su savimi ne tik renginio dieną, bet ir kasdien įveikdami reikiamą žingsnių skaičių ir aktyviam judėjimui skirdami bent 15 minučių per dieną“, – sakė ėjimo varžybų organizatorė Vlada Musvydaitė.
Ėjimas
Ėjimas / 123rf.com nuotr.

Įveikti į tris zonas suskirstytą 15 000 žingsnių trasą, pasak dalyvių, sunku nebuvo. Tiems, kas varžybose startavo su mažamečiais vaikais buvo suteikta galimybė atžalas palikti ties 5 000 žingsnių riba, kur jaunųjų varžybų dalyvių laukė profesionalūs treneriai ir kineziterapeutai. „Labai smagu, kad pavyko sukurti renginį, kuriame drąsiai gali dalyvauti visa šeima. Nėra jokių amžiaus apribojimų! Ypatingai rūpinomės į varžybas atvykusiais senjorais, visoje trasoje išdėstėme lenteles su užrašais, įspėjančiais apie laiptelius, įkalnes ir nuokalnes.

Tikėjomės, kad senjorai įveiks 5 000 žingsnių ir toliau smagiai laiką leis Pavilnių regioniniame parke esančiame Obelų sode, tačiau likome nustebinti jų entuziazmu – jie sparčiai įveikė visą trasą ir skubėjo pasipuošti medaliais“, – pasakoja V. Musvydaitė. Visi ėjimo varžybų dalyviai buvo ne tik apdovanoti specialiai šiam renginiui sukurtais rankų darbo medaliais, bet ir vaišinami šių varžybų gėrimu – sula.

„Labai tikiu šiuo renginiu ir džiaugiuosi pirmųjų ėjimo varžybų sėkme, juk tiek daug žmonių pavyko užkrėsti noru vaikščioti ir kasdien skaičiuoti žingsnius. Todėl nieko nelaukę skelbiame kitų ėjimo varžybų datą ir vietą – „Proenzi ArthroStop“ Ėjimo varžybos vyks Druskininkuose gegužės 21 dieną“, – su džiaugsmu praneša Vlada Musvydaitė.

VIDEO: Ėjimo varžybos Vilnius 2016

Anot jos, renginio dieną dalyvių lauks dar daugiau pramogų ir staigmenų. „Pranešame, kad varžybose visi galės dalyvauti ir su vėžimėliais, ir su savo augintiniais, džiaugiamės, kad Druskininkų Sporto centras padeda įgyvendinti šį socialinį renginį“, – džiaugiasi V. Musvydaitė.

Nemokama registracija į Druskininkuose, K. Dineikos sveikatingumo parke vyksiančias ėjimo varžybas vyksta internete adresu www.ejimovarzybos.lt. ėjimo varžybų startas – Gegužės 21 dieną, šeštadienį, 12 valandą.

Kviečiame pasižiūrėti reportaže užfiksuotus įspūdžius iš Vilniuje vykusių „Proenzi ArthroStop“ ėjimo varžybų!​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius