Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 03

Elektrėnų „Energijos“ teisė žaisti Europos čempionų turnyre – užprotestuota

Šeštadienį Kaune vykusiose Lietuvos ledo ritulio federacijos (LLRF) taurės rungtynėse Elektrėnų „Energija-Orakulas“ net 13:1 (2:0, 4:1, 7:0) sutriuškino Nacionalinės ledo ritulio lygos nugalėtoją Elektrėnų SCP komandą ir iškovojo net tik trofėjų, bet ir teisę atstovauti Lietuvai kontinentinės taurės turnyre.
Rungtynių akimirkos
Rungtynių akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tačiau SCP vadovai rezultatą užprotestavo.

Nacionalinės ledo ritulio lygos (NLRL) surengtoje dvikovoje dėl LLRF taurės žaidė Lietuvos čempiono vardą iškovojusi Elektrėnų SCP ir Lietuvos čempionate nežaidusi, Latvijos atvirajame čempionate kovojusi „Energija – Orakulas“. Dvikova surengta norint išaiškinti stipriausią Lietuvos komandą, kuri atstovaus Lietuvai Europos čempionų turnyre, kontinentinės taurės turnyre.

Dėl „Energijos-Orakulo“ ekipos pranašumo dvikovoje jokių abejonių nekilo, tačiau konfliktinę situaciją buvo galima įžvelgti dar prieš rungtynes. „Energijos-Orakulo“ komandoje kartu ekipos draugais apšilinėjo, o vėliau rungtynėse žaidė Arnoldas Bosas, dėl kurio dalyvavimo dvikovoje jau buvo perspėti „Energijos-Orakulo“ vadovai.

Mat pagal rungtynių reglamentą, dvikovoje galėjo dalyvauti tik tie ledo ritulininkai, kurie buvo užregistruoti komandose iki šių metų sausio 15 dienos. A.Bosas „Energijoje-Orakule“ užregistruotas šiek tiek vėliau.

SCP komanda rungtynių protokole paliko įrašą, jog pagal varžybų reglamentą per 24 valandas pateiks protestą, o netrukus jį ir išplatino.

Sprendimą dėl protesto turės priimti NLRL taryba, kurios posėdis įvyks balandžio 5 dieną, antradienį, Klaipėdoje. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius