Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 28

„Energija“ antrąkart įveikė „SK Riga/Profs-18“

Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulininkai pirmadienį Latvijos čempionato rungtynėse vėl 4:2 įveikė „SK Riga/Profs–18“ komandą. Dieną prieš tai elektrėniškiai laimėjo dvikovą tokiu pačiu skirtumu.
Elektrėnų komandą vis dar kankina nežinomybė dėl ateities
Elektrėnų komanda ketvirtą kartą įveikė „SK Riga/Profs-18“. / „Energijos“ klubo nuotr.

Pasak „Energijos“ vyriausiojo trenerio Rimanto Sidaravičiaus, sekmadienį komanda disciplinos atžvilgiu sužaidė vienas blogiausių rungtynių šį sezoną. „Pagal discipliną tai buvo vienos silpniausių rungtynių. Tokių jau seniai nebuvo, – kalbėjo vyr. treneris prieš antrąsias rungtynes Rygoje prieš „SK Riga/Profs18“. – Disciplinos trūkumas iššaukia klaidas.“

R.Sidaravičius negailėjęs kritikos žaidėjams nepamiršo ir savęs: „Sau galėčiau priekaištauti dėl to, kad komanda nebuvo nuteikta sunkioms rungtynėms.“ Iš žaidėjų prieš rungtynes vyr.treneris reikalavo tik vieno – trumpesnių keitimų. „Kam jie reikalingi? Taip pagreitinsime savo žaidimą“, – į savo klausimą atsakė R.Sidaravičius.

Komandos žaidėjai išpildė jo norus, todėl švieslentėje po finalinės sirenos degė 4:2 (toks pats rezultatas kaip ir per pirmąsias šio „savaitgalio“ rungtynes) „Energijos“ naudai.

Trenerio R.Sidaravičiaus teigimu, antrosios rungtynės sužaistos kur kas geriau. „Ypač pirmą kėlinį sužaidėme labai gerai. Per rungtynes nepavyko „apžaisti“ teisėjo“, – po rungtynių šmaikštavo treneris.

Įvarčius „Energijai“ pelnė Laisvydas Rimkus (Daliaus Vaiciukevičiaus rezultatyvus perdavimas), Vytautas Jagelavičius (Petro Nausėdos rezultatyvus perdavimas), Andrejus Židkovas (perdavimas – Justinas Vėželis), D.Vaiciukevičius (perdavimas – Rolandas Aliukonis). Šį kartą komandos vartus saugojo į Lietuvą grįžęs Artūras Kuzmičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius