Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 27 /18:39

Europos beisbolo čempionatas: patyrę švedai negailestingai nubaudė Lietuvos beisbolo rinktinę

Austrijos sostinėje Vienoje prasidėjo Europos beisbolo čempionato B diviziono varžybos. Pirmaisiais lietuvių varžovais tapo dar praėjusiais metais A divizione žaidusi Švedijos rinktinė.
IMG_5042
Lietuvos beisbolo rinktinė
Temos: 2 Beisbolas Lietuva

Čempionato pradžią sujaukė lietus. Pirmųjų rungtynių tarp Baltarusijos ir Izraelio ketvirtajame kėlinyje teisėjas netgi buvo nusprendęs laikinai nutraukti varžybas. Galiausiai rungtynės buvo pratęstos ir jas lengva pergale užbaigė nemažai JAV koledžuose žaidžiančių narių turintys Izraelio beisbolininkai – 13:1.

Lietuviai aikštėje, kaip ir planuota pasirodė trečią valandą vietos laiku. Lietuvos rinktinės metiku pirmosiose rungtynėse tapo Švedijoje rungtyniavęs Eimantas Žičkus.

Švedai jau po pirmajame kėlinyje perėmė iniciatyvą ir pirmavo 0:5. E.Žičkui nepavykdavo pergudrauti atmušinėjančių švedų ir šie net penkis kartus nubaudė lietuvius. Lietuvių atakas švedai sustabdė sėkmingai. 

Po šalto dušo pirmajame kėlinyje lietuviai atsigavo ir sėkmingai apsigynė, antrajame nepalikdami vilčių švedams. Trečiajame kėlinyje Lietuvos rinktinė vėl nepadarė klaidų, o patys pirmuoju mušimu pasiekė pirmąją varžovų bazę, tačiau pelnyti taškų ir vėl nepavyko. Puikiai sužaidė švedų metikas.

Ketvirtajame kėlinyje švedams pavyko dar kartą apibėgti visas bazes. Rezultatas tapo 0:6.

Penktajame kėlinyje Lietuvos rinktinė vėl krito į duobę. Greitai užpildę bazes švedai vienas po kito ėmė rinkti taškus ir išsiveržė į priekį jau 0:11.

Šeštajame kėlinyje lietuviai leido varžovams dar du kartus apibėgti bazes. Švedai atakavo nemažindami apsukų, o Lietuvos rinktinės žaidimas neatrodė užtikrintai. Rezultatas 0:13.

Per likusius tris kėlinius lietuvių žaidimas toliau buksavo, o švedai dar kartą apibėgo bazes. Galutinis rezultatas: 0:14.

Skausmingas Lietuvos rinktinės pralaimėjimas, po kurio žaidėjai tylomis paliko aikštelę. Laukia dar ketverios rungtynės. Rytoj mūsų varžovais bus turnyro šeimininkai austrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius