Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 18

Europos čempionato atranką Lietuvos rankininkės pradės be lyderės Birutės Stellbrink

Lietuvos moterų rankinio rinktinė prieš 2012 m. Europos čempionato atranką neteko lyderės. Komandai nepadės pagrindinė atakuojanti aukštaūgė Birutė Stellbrink, rašo „Kauno diena“.
Birutė Stellbrink
Birutė Stellbrink / avgi.lt nuotr.

B.Stellbrink buvo rezultatyviausia Lietuvos rinktinės žaidėja per atrankos varžybas į 2011 m. pasaulio ir 2010 m. Europos čempionatų finalo turnyrus.

Pasak rinktinės stratego Andrejaus Perovo, ne ką mažesni ir vartininkės Vilmos Gainskytės ir krašto puolėjos Agnės Žukauskaitės praradimai.

„Jau Lietuvoje būdama traumą patyrė Gintarė Anužytė. Planavome, kad ji užims A.Žukauskaitės vietą. Gydytojai spėja, kad Gintarei trūko kelio raiščiai. Labai tikimės, kad viskas nebus taip rimta. Visiškai neturime krašto puolėjų. Bandome kamšyti skyles, bet mums tikrai trūks geriausių žaidėjų. B.Stellbrink žadėjo padėti kitame etape. Ji galvojo apie karjeros pabaigą po metų, o šiuo metu intensyviai mokosi Vokietijoje, dirba su vaikais“, – „Kauno dienai“ sakė A.Perovas.

Lietuvos rinktinės tvarkaraštis:

2011 m. spalio 19 d. Makedonija–Lietuva (Skopjėje), 23 d. Lietuva–Prancūzija (Alytuje), gruodžio 21 arba 22 d. Lietuva–Turkija.

2012 m. kovo 24 arba 25 d. Turkija–Lietuva, gegužės 30 arba 31 d. Lietuva–Makedonija, birželio 2 arba 3 d. Prancūzija–Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius