Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 11

Europos U-18 paplūdimio tinklinio čempionatas Vilniuje: pradžia lietuviams nebuvo sėkminga

Ketvirtadienio rytą prasidėjusios Europos U-18 paplūdimio tinklinio čempionato varžybos Lietuvos komandoms klostėsi skirtingai. Pats pirmas startavo vaikinų duetas Martynas Lopetaitis ir Robertas Juchnevič, kurie nesugebėjo pasipriešinti pajėgiai Lenkijos porai – 0:2 (10:21;13:21).
Karolina Uvarovaitė
Karolina Uvarovaitė / Augusto Četkausko nuotr.

Po itin atkaklios kovos varžovių iš Šveicarijos pranašumą pripažinti turėjo ir pajėgiausia Lietuvos merginų pora Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė. Po laimėto pirmojo seto džiugias Lietuvos sirgalių nuotaikas apkartino itin nesėkmingai prasidėjęs antrasis setas, kurio lietuvaitėms „ištraukti“ nepavyko, kad ir kaip audringai jas palaikė gausiai susirinkę sirgaliai.

Vis dėl to, atrodė, kad ryžtingai pradėjusios trečiąjį setą, Ieva su Monika pergalės iš savo rankų neišleis, tačiau taktišką minutinės pertraukėlę pasiėmusios šveicarės galiausiai sugebėjo palaužti Lietuvos duetą. Galutinis rezultatas – 1:2 (21:15; 18:21; 13:15).

Antroji Lietuvos merginų pora, Karolina Uvarovaitė ir Aistė Simuntytė, pirmosios lietuvių pergalės turnyre atnešti taip pat nesugebėjo. Jos pralaimėjo vienoms iš turnyro favoričių laikomoms Vokietijos merginoms – 0:2 (17:21; 13:21).

Dideliam žiūrovų džiaugsmui Gilbertas Kerpė ir Arnas Rumševičius nebuvo nusiteikę sekti savo tėvynainių keliu ir parodė pajėgiausiai Italijos aštuoniolikmečių porai, kas yra turnyro šeimininkai. Lietuvos vaikinų pora žaidė ypatingai tiksliai ir užtikrintai, tad Italijos komanda net neturėjo kada pagalvoti apie pergalę – 2:0 (21:14; 21:14).

Anot Lietuvos rinktinės trenerių, „pirmasis ratas nebuvo itin sėkmingas, tačiau visa kova dar laukia prieš akis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius