Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 27

Festivalyje „Sportas visiems“ Palangoje – beveik 40 sporto rungčių ir daugiau nei 5 tūkst. dalyvių

Šį savaitgalį, gegužės 27–29 dieną, festivalis „Sportas visiems“ grįžta į Palangą. Masinio sporto fiesta, kasmet į pajūrio kurortą sutraukianti per 5 tūkst. sporto mėgėjų iš visos Lietuvos, vyks jau 18-ąjį kartą.
Virvės traukimas
Virvės traukimas / Juliaus Bliūdžiaus nuotr.

Kaip ir kasmet, organizatoriai festivalio dalyviams, miestelėnams ir Palangos svečiams pasiūlys ne tik tradicinius renginius, bet ir keletą naujovių.

Viena iš jų – žymiausių Lietuvoje gatvės šokių choreografų pamokos. Kęstutis Baranauskas ir kiti gatvės šokio choreografai šeštadienį prie jūros tilto nuo 18 iki 20 val. visus norinčius mokys gatvės šokių.

Iš viso festivalio programoje – beveik 40 skirtingų sporto rungčių. Paplūdimį šalia tilto tradiciškai okupuos tinklininkai, regbininkai, rankininkai, virvės traukikai, kvadrato, lėkščiasvydžio ir itin pastaraisiais metais išpopuliarėjusio baliontinklio mėgėjai.

Miesto stadione varžysis krepšininkai, futbolininkai, čia taip pat vyks pasagos mėtymo ir kitos varžybos. Netrūks renginių ir kurorto gatvėse, kur sporto mėgėjams bus pasiūlyta pasivaržyti smiginio, rankų lenkimo, baudų metimo, petankės, šaudymo pneumatiniu šautuvu, pusiausvyros testavimo, dviračių vairavimo, laipiojimo uolomis (dirbtine sienele) bei kitose rungtyse.

Tarp festivalyje debiutuojančių renginių – Sveikuolių sąjungos organizuojamos trikrepšio varžybos bei Kūno kultūros mokytojų asociacijos pristatomos helponogo ir stalo ritulio rungtys.

Didžiojoje scenoje Jūratės ir Kastyčio skvere prie jūros tilto praeivius džiugins „Ekofiesta“ – gimnastikos visiems, aerobikos ir kitų kolektyvų pasirodymai.

Festivalio metu pirmą kartą Lietuvoje bus pristatinėjamas naujas treniruoklis „Gym Stick“, arba kitaip – gimnastinės gumos. Su jomis sporto klubas „Akela“ pristatys naują, dar niekur nerodytą pasirodymą.

Visą festivalio programą galima rasti čia.  

VIDEO: 2011 m. festivalio „Sportas visiems" pristatymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius