Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 24

Gandai: Rusijos olimpinė komanda bus išmesta iš olimpinių žaidynių

Rusijos olimpinė komanda bus pašalinta iš Rio de Žaneiro olimpiados sekmadienį, tai patvirtina dauguma neoficialių šaltinių.
Rusijos delegacija gali būti pašalinta iš olimpiados
Rusijos delegacija gali būti pašalinta iš olimpiados / „Scanpix“/AP nuotr.

„Daily Mail“, remdamiesi savo šaltiniais, skelbia, kad Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK) pašalins iš olimpiados visus 387 Rusijos sportininkus. Tai būtų griežčiausia bausmė, kokią galima skirti valstybei.

Šių priemonių imamasi dėl to, kad norima parodyti, jog neleistinoms medžiagoms sporte ne vieta ir dėl valstybiniu lygiu įdiegtos dopingo programos. Sočio olimpiados metu buvo sukurta programa, kurios metu buvo sukeičiami mėginiai ir taip išvengiama teigiamų dopingo rezultatų.

Rusijos lengvaatlečiai jau yra pašalinti iš olimpiados. Vienintelė rusė, kuri tikrai dalyvaus olimpiadoje, yra Darija Klišina, tačiau ji dalyvaus kaip neutrali sportininkė.

„Daily Mail“ teigia, kad Rusiją norima diskvalifikuoti iš =iemos olimpinių žaidynių Pietų Korėjoje. Taip pat rusams gali būti neleista varžytis ir parolimpinėse žaidynėse.

Sekmadienį penkiolika Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) vykdomojo komiteto narių rengia pasitarimą telekonferencijoje. Jos metu ir bus nuspręsta ar Rusija bus diskvalifikuota, ar ne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius