-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 28

Oficialu: geriausia Lietuvos penkiakovininkė Donata Rimšaitė atstovaus Rusijai

Geriausia Lietuvos penkiakovininkė 22-ejų Donata Rimšaitė šiuo metu vieši Rusijoje ir 15min.lt patvirtino priėmusi pasiūlymą atstovauti Rusijai. Ši žinia šokiravo visus Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės atstovus.
D.Rimšaitė šiuo metu vieši Rusijoje
D.Rimšaitė šiuo metu vieši Rusijoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pasaulio vicečempionė D.Rimšaitė, išvykdama į Rusiją, pakurstė gandus, kad nutarė palikti Lietuvą ir nuo šiol atstovauti Rusijai. Šią netikėtą informaciją pati sportininkė patvirtino portalui 15min.lt.

„Išvykau, nes Lietuvoje manęs netenkino pajamos ir treniruočių sąlygos. Tiesą sakant, rankos sviro į apačią ir net kildavo minčių, ar iš viso verta aukoti savo sveikatą dėl tokio menko įvertinimo. Manau, mano karjera Lietuvoje ilgai nebūtų tęsusis. Be to, turiu asmeninių priežasčių, kodėl atsidūriau būtent Rusijoje. Nesu laiminga palikusi Lietuvą, tačiau taip jau susiklostė. Tikiuosi, savo šalyje nebūsiu pasmerkta, bet daugiau šia tema kalbėti nenorėsiu“, – 15min.lt sakė D.Rimšaitė.

Šią informaciją tik iš 15min.lt sužinojo Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės generalinis sekretoriaus Viačeslavas Kalininas. Jį šokiravo ši žinia. „Tai yra labai skaudus smūgis mūsų šalies šiuolaikinei penkiakovei, tačiau jos sprendimą galima suprasti. Juk žmogiška norėti geresnių salygų, kur kas didesnių finansinių galimybių tobulėti. Donata yra labai šauni mergina, o svarbiausia – perspektyviausia ne tik Lietuvos, bet ir viso pasaulio penkiakovininkė. Jos išvykimas mums yra kaip peilis į nugarą. Tik dėl tokių sportininkų kaip Donata, Edvinas, Laura ar Justinas mes gauname didesnį finansavimą. Jų rezultatai leidžia mums daugiau investuoti į jaunimą. Suteikti geresnes sąlygas išvykti į stovyklas, turnyrus ir t. t. Mums iš tiesų labai liūdna“, – pasakojo V.Kalininas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius