-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 28

Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė sėkmingai startavo „Anapa Open“ turnyre

Trečiadienį (gegužės 28 d.) Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė pergale pradėjo savo pasirodymą FIVB „Open“ serijos „Anapa Open“ turnyre Rusijoje. Penkioliktos pagal skirstymą lietuvės per 32 min. 2:0 (21:15, 21:18) nugalėjo Tailando atstoves Rumpaipruet Numwong ir Khanittha Hongpak (18 reitingas).
Ievos Dumbauskaitės ir Monikos Povilaitytės kova
Ievos Dumbauskaitės ir Monikos Povilaitytės kova / FIVB nuotr.

M.Povilaitytei ir I.Dumbauskaitei nereikėjo įveikti kvalifikacinės atrankos, jos pateko iškart į pagrindinį turnyrą. B grupėje žaidžiančios merginos be tailandiečių dar susitiks su austrėmis Patricia Teufl ir Eva Freiberger (31 reitingas) bei antrąjį turnyro reitingą turinčiomis kinėmis Chen Xue ir Xinyj Xia. Su tituluotomis Kinijos atstovėmis lietuvės buvo susidūrusios vos prieš savaitę – „Prague Open“ turnyre po atkaklios kovos joms nusileido 0:2 (17:21, 18:21).

Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas ir I.Dumbauskaitės bei M.Povilaitytės treneris Marius Vasiliauskas sezono pradžia buvo patenkintas.

„Jei merginos žaisdamos moterų lygyje prieš pasaulio čempiones kines sugeba per setą surinkti po 17-18 taškų, tai turbūt ne už kalnų tie laikai, kai prieš jas ir laimėsime. Ieva su Monika šį sezoną startavo tikrai sėkmingai, dabar mūsų tikslas yra sukaupti kuo daugiau reitingo taškų. Pasaulio serijos „Anapa Open“ turnyre jų galima užsidirbti nemažai, reikėtų patekti į šešioliktuką,“ – planais dalijosi treneris.

Trečiadienį 14.40 val. I.Dumbauskaitė irM. Povilaitytė dar žais su Austrijos atstovėmis Patricia Teufl ir Eva Freiberger (31 reitingas), o ketvirtadienį laukia susitikimas su grupės favoritėmis kinėmis Chen Xue ir Xinyj Xia. Trečiadienį vykusiame kitame B pogrupio susitikime kinės vos per 24 min. sutriuškino Austrijos porą 2:0 (21:7, 21:7).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius