Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 28

Japonijoje startavo pasaulio stalo teniso pirmenybės

Antradienį Japonijoje prasidėjo pasaulio stalo teniso čempionatas, kuriame jėgas išmėgins ir šeši Lietuvos atletai.
R.Paškauskienė - Europos čempionė.
R.Paškauskienės ketvirtadienį laukia dvikova su Fen Yang. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į pagrindinį turnyrą be kvalifikacinių varžybų pateko Europos čempionė Rūta Paškauskienė. Ji pirmajame etape ketvirtadienį susitiks su Kongo Brazavilio atstove Fen Yang.

Sėkmingai pirmąjį kvalifikacinių varžybų etapą pradėjo Ieva Venslavičiūtė. Ji antradienį pirmajame 33 atrankos grupės mače 4:2 įveikė Yulią Degtiar iš Kanados ir trečiadienį lemiamoje dvikovoje susitiks su slovėne Manca Fajmut.

25-oje atrankos grupėje žaidusi Ieva Venslavičiūtė pirmąjį susitikimą 2:4 pralaimėjo Einat Amar iš Izraelio, o antrajame 4:3 įveikė Naomį Owen iš Velso ir, užėmusi grupėje antrą vietą, nepateko į kitą atrankos varžybų etapą.

Sėkmingai kvalifikacinėse vienetų varžybose startavo visi trys Lietuvos vyrai, o Valdas Martinkus jau užsitikrino pirmą vietą 52-oje atrankos grupėje ir iškovojo kelialapį į antrą atrankos varžybų etapą.

Pirmajame susitikime V.Martinkui be kovos buvo įskaityta pergalė prieš filipinietį Tingą Ledesmą, o lemiamoje dvikovoje 4:3 įveikė estą Vallotą Vainulą.

Arnoldas Domeika pirmajame 9 grupės susitikime 4:3 palaužė Ahmedo Alawlaqi iš Kataro pasipriešinimą, o Algirdui Skirgailai (35 gr.) be kovos buvo įskaityta pergalė prieš Kui Pak Lee iš Brunėjaus.

A.Domeika trečiadienį lemiamoje kovoje žais su danu Christianu Kongsgaardu, o A.Skirgaila dėl vietos antrajame kvalifikacinių varžybų etape susitiks su Emadu Moselhi iš Egipto.

Nepasisekė mišrių dvejetų atrankos varžybose startavusiems Lietuvos stalo tenisininkams – Valdo Martinkaus ir Ievos Venslavičiūtės pora jau pirmąją dvikovą 0:3 pralaimėjo Tailando duetui Chaisitui Chaitatui ir Priyakan Triampo, o pirmajame rate laisvi buvę Arnoldas Domeika ir Ieva Jucevičiūtė antrajame rate 0:3 nusileido Kolumbijos dvejetui Juanui Restrepo bei Johanai Araque.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius