Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 28

Jurijus Moskvičiovas šokiruotas: „Donatos išvykimas sugriaus Lietuvos šiuolaikinę penkiakovę“

Geriausia Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės atstovė Donata Rimšaitė paliko Lietuvą ir išvyko gyventi bei treniruotis į Rusiją. Šią žinią tik iš 15min.lt sužinojo ne tik federacijos atstovai, bet ir sportininkės treneris Igoris Moksvičiovas. Jo nuomone, D.Rimšaitės išvykimas skaudžiai atsilieps šiai sporto šakai Lietuvoje.
Treneris Jurijus Moskvičiovas
Treneris Jurijus Moskvičiovas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš esu šokiruotas. Ji nieko man nesakė. Nesakė, kad išvyko į Rusiją, nesakė, kad taip kardinaliai keičia savo karjeros planus. Neturiu žodžių“, – su ašaromis akyse kalbėjo merginos treneris J.Moskvičiovas.

Treneris neabejoja, kad D.Rimšaitės išvykimas – skaudus smūgis Lietuvos šiuolaikinei penkiakovei. „Donata sugriaus viską. Mūsų situacija ir taip buvo nepavydėtina. Geriausia mūsų sportininkė atsisako ginti savo šalies garbę. Jūs bent įsivaizduojate, kokių tai pasekmių duos? Be to, manau, kad jos pavyzdžiu paseks kiti Lietuvos sportininkai. Talentingų sportininkų Lietuvai nereikia...“ – sakė J.Moskvičiovas.

Donatos Rimšaitės komentaras:

„Išvykau, nes Lietuvoje manęs netenkino pajamos ir treniruočių sąlygos. Tiesą sakant, rankos sviro į apačią ir net kildavo minčių, ar iš viso verta aukoti savo sveikatą dėl tokio menko įvertinimo. Manau, mano karjera Lietuvoje ilgai nebūtų tęsusis. Be to, turiu asmeninių priežasčių, kodėl atsidūriau būtent Rusijoje. Nesu laiminga palikusi Lietuvą, tačiau taip jau susiklostė. Tikiuosi, savo šalyje nebūsiu pasmerkta, bet daugiau šia tema kalbėti nenorėsiu“, – 15min.lt sakė D.Rimšaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius