Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 03

Kalėdinė dovana Woodso žmonai – skyrybos už 300 mln. JAV dolerių

Idealus golfo žvaigždės Tigerio Woodso gyvenimas griūva toliau. Anot pranešimų, jau kurį laiką su sportininku negyvenanti žmona Elin laimėjo savo reikalavimą skirtis. „Tai 300 mln. JAV dolerių kalėdinė dovana“, – taip žinią apie skyrybas draugams pranešė 30-metė švedė.
Elin Nordegren ir T.Woodsas susituokė 2004 metais
Elin Nordegren ir T.Woodsas susituokė 2004 metais. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kalbos apie Elin norą skirtis pasklido, vos T.Woodsas įsipainiojo į garsųjį neištikimybės skandalą. Tutingiausias visų laikų sportininkas, vienintelis iš sporto uždirbęs daugiau nei milijardą JAV dolerių, buvo apkaltintas turėjęs santykių net su 18 skirtingų meilužių.

„Vienintelis Elin noras dabar – pradėti naują gyvenimą“, – The News of the World pasakojo artimas T.Woodso žmonai šaltinis ir pridūrė, jog Elin atsisakė leisti T.Woodsui per Kalėdas susitikti su  vaikais, motyvuodama „nestabilia golfo žvaigždės būkle“.

Taip pat pranešama, kad T.Woodsas pastaruoju metu yra toks užsidaręs, jog nebendrauja net su artimiausiais žmonėmis ir pasiryžęs iki 2012 metų negrįžti į didįjį sportą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius