Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 07

Kas taps Karaliumi tarp Karalių?

Kovo 15 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančiame aštuonių stipriausių pasaulio kovotojų pasaulio čempionate KOK WORLD GP 2014 kausis du Lietuviai. Tai du patyrę ringo meistrai: Tadas Jonkus ir Ernestas Dapkus.
Kovo 15 dieną Vilniuje vyks KOK bušido turyras
Kovo 15 dieną Vilniuje vyks KOK bušido turyras

Pasaulio ir Europos kikbokso čempionas T.Jonkus jau turi patirtį ir KOK ringe bei nusiteikęs tik pergalei. Lietuvis tvirtai pasiryžęs Lietuvoje apsijuosti KOK pasaulio čempiono diržu.

Paklaustas, ar jis norėtų kažką perduoti savo būsimiems priešininkams, atsakė, kad jis kalbės ringe. Na, o į klausimą, kaip tikisi užbaigti artėjančio kovo 15-osios turnyro kovas, atsakė: „Kovos baigtis man nėra svarbi – ar tai bus nokautas ar pergalė taškais. Svarbiausia, kad laimėčiau aš ir kad žiūrovai išvystų įspūdingą renginį bei liktų patenkinti.“

Tuo tarpu ringe autoritetų nepaisantis Europos K-1 mėgėjų čempionas, Europos Tailando bokso vicečempionas Ernestas Dapkus taip pat nusiteikęs pasivaržyti dėl pasaulio KOK čempiono titulo.

Ernesto manymu, nėra svarbu kaip tu laimėsi kovą, svarbiausia – laimėti. Žinutė, kurią jis siunčia savo būsimiems priešininkams yra paprasta: „Norint laimėti, teks pakovoti. Neketinu pasiduoti, tad teks pakovoti..“

Kuriam iš mūsiškių pavyks prasibrauti pro galingus priešininkus iki taip išsvajoto titulo, parodys tik lemtingoji kovo 15 dieną.

Tokio stipraus aštuntuko, kuris kausis Vilniuje, ko gero pasaulis dar nematė. Tačiau ikimybė, jog šie puikūs kovotojai susitiks finale – tik teorinė. Iki taip trokštamo čempiono titulo jiems teks įveikti nenugalimąjį KOK pasaulio ir Europos čempioną moldavą Christianq Dorellį, K-1 mėgėjų pasaulio taurės nugalėtoją iš Ukrainos Igorį Vlasenką, KOK pasaulio taurės nugalėtoją Chrisą Baya iš Kongo, Belgijos ir Prancūzijos kikbokso čempioną Bekkori Hamzą iš Belgijos, Vokietijos tailando bokso čempioną Maxą Rollą bei Europos kikbokso vicečempioną Karo Ladą iš Lenkijos.

Na, o vienoje iš labiausiai intriguojančių vakaro superkovų į bušido ringą žengs jaunasis vilnietis Vėjus Vietrinas, kitaip dar vadinamas „Uraganas“ Vėjus. Lietuvis lyg tikras uraganas kelią į „Siemens“ areną prasiskynė nokautais.

Dar tik dvyliktoko vaikino kovų sąrašas įspūdingas, 90 procentų kovų laimėtos nokautais. Vėjus teigė, jog gatvės muštynėmis nesidomi, tik tikromis kovomis ringe. Mokykloje jį myli visos mokytojos, o kovą planuoja laimėti šoniniu nokautuojančiu smūgiu. Kovo 15 dieną šis charizmatiškas kovotojas susikaus su olandų kovotoju Fabio Castello.

Kas taps stipriausiu pasaulio kovotoju – Karaliumi tarp Karalių (KOK)? Kam labiau šypsosis sėkmė – čempionato šeimininkams ar svečiams? Geriau pačiam viską išvysti, nei vėliau apie tai išgirsti.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius