Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 13

Kaune stalo futbolo turnyro „Gerumo įvartis“ dalyviai pagelbės intelekto negalią turintiems vaikams

Per Kauno dienų šventę gegužės 23 d. Santakos parke po atviru dangumi vyks labdaringas stalo futbolo turnyras.
Pasaulio stalo futbolo turnyras Italijoje
Asociatyvi nuotr. / Simono Jakubausko nuotr.

„Gerumo įvartis“ kasmet sujungia žmones vieną pavasario popietę praleisti kartu. Jo metu žaidžiamas stalo futbolas ir tuo pat metu ištiesiama pagalbos ranka tiems, kam jos labiausiai reikia.

Turnyro metu bus renkamos lėšos Kauno Jono Laužiko specialiosios mokyklos, vienos klasės auklėtiniams. Šie vaikai turi intelekto negalią, todėl iš paaukotų pinigų bus nupirktos būtiniausios priemonės, skirtos ugdymui ir tobulėjimui. Tai mažiesiems padės lengviau integruotis į visuomenę.

Prie šios akcijos prisideda ir žinomi Lietuvos žmonės, trumpuose vaizdo filmukuose  kiekvienas atskirai ir visi kartu tardami: Muškime Gerumo įvarti kartu! 

VIDEO: GERUMO ĮVARTIS - apie tai, kam ir kodėl vykdome šią akciją! Prisidėk ir Tu!

Iš viso net 21 žinoma Lietuvos asmenybė skatina Kauno ir visos šalies gyventojus prisidėti prie šios gražios akcijos: Merūnas Vitulskis, Deividas Norvilas, Donatas Baumila, Mantas Katleris, Justinas Jankevičius, Šarūnas Kirdeikis, Gintarė Gurevičiūtė, Mantvydas Leknickas, Vytautas Andriuškevičius, Mykolas Majauskas, Artūras Bulota, Justinas Lapatinskas, Mantas Žmuidinavičius, Irūna Puzoraitė, Šorena Džaniašvili, Eimutis Kvosčiauskas, Augustė Vedrickaitė, Antanas Guoda, Agnė Jagelavičiūtė, Donatas Motiejūnas, Ilja Laursas.

Prie labdaringo stalo futbolo turnyro jungiasi ne tik gausus žinomų žmonių būrys, bet ir įmonės, neabejingos sutrikusio intelekto vaikams. Iš viso turime yra 24 prie gerumo bangos prisidedančios bendrovės.

Su tokiu gausiu palaikymo ir pagalbos būriu renginio organizatoriai – Kauno Rotaract klubas ir „Foosin“ komanda ir toliau aktyviai ruošiasi šiai akcijai. Jau yra 20 stalo futbolo turnyre užsiregistravusių komandų. Norintys dalyvauti turnyre dar gali registruoti svetainėje www.gerumoivartis.lt. Daugiau informacijos: www.gerumoivartis.lt arba www.facebook.com/gerumoivartis 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius