Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 08

Klaipėdos „Žuvėdra“ – Lotynų Amerikos šokių ansamblių Europos vicečempionė

Šeštadienį Rusijoje vykusiose Lotynų Amerikos šokių Europos ansamblių pirmenybėse sidabro medalius iškovojo Klaipėdos universiteto sportinių šokių pagrindinė „Žuvėdros“ komanda, kuri Senojo žemyno čempionatuose klubo istorijoje triumfavo septynis kartus (1999, 2001, 2003–2006 ir 2009 metais).
„Žuvėdros“ pagrindinės komandos šokio akimirka.
„Žuvėdros“ pagrindinės komandos šokio akimirka / A.Kripaitės/15min.lt nuotr.

Finale uostamiesčio atstovai, atlikę kompoziciją „Uraganas“ pagal grupės „Scorpions“ grupės dainas, įrašytas kartu su Berlyno simfoniniu orkestru, nusileido tik čempiono titulą iškovojusiam šeimininkų Tiumenės „Vera“ (Rusija) kolektyvui, o bronzos medaliai įteikti Diuseldorfo „FG Aachen – A-Team“ (Vokietija) šokėjams.

Į finalą taip pat pateko ir šeštąja vieta tenkinosi Klaipėdos universiteto sportinių šokių antroji „Žuvėdros“ ekipa. Ją finale aplenkė dvi Austrijos komandos – Cviolfaksingo „HSV Zwolfaxing Sektion Tanzsport“ ir Vienos „TSC Schwarz-Gol“.

Praėjusių metų čempionas Brėmeno „Grun-Gold-Club“ (Vokietija) kolektyvas šįsyk nedalyvavo.

Romaldo ir Skaistutės Idzelevičių auklėtiniai „Žuvėdros“ šokėjai šešis kartus (1999, 2002–2005 ir 2008 metais) yra iškovoję ir pasaulio Lotynų Amerikos šokių ansamblių pasaulio čempionatų auksą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius