Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 04

Lietuviai neperžengė Europos jaunimo paplūdimio tinklinio čempionato aštuntfinalio barjero

Larnakoje (Kipre) vykstančiame Europos jaunimo (iki 20 metų) paplūdimio tinklinio čempionate Irina Zobnina su Urte Andriukaityte ir Edvinas Vaškelis su Artūru Vincelovičiumi savo pasirodymą baigė aštuntfinalyje.
Urtė Andriukaitytė
Urtė Andriukaitytė

Penktadienio rytą Irina Zobnina su Urte Andriukaityte sėkmingai įveikė pirmą atkrintamųjų varžybų ratą, vos per 29 minutes 2:0 (21:11, 21:6) sutriuškindamos bulgares Pavliną Dačevą ir Gerganą Lulčevą. Tačiau po to aštuntfinalyje lietuvės 0:2 (11:21, 15:21) turėjo pripažinti kol kas nei vieno seto čempionate nepralaimėjusių baltarusių Viktorijos Šalajevskajos ir Viktorijos Siakretavos pranašumą.

Į stipriausiųjų aštuonetą nepateko ir Lietuvos vaikinų komanda – Edvinas Vaškelis ir Artūras Vincelovičius. Lietuviai ryte 2:0 (21:16, 21:16) nugalėjo graikus Iason Kanellos bei Leonidas Sakkas, tačiau aštuntfinalyje 0:2 (21:23, 17:21) neprilygo šveicarams Florianui Breerui ir Yvesui Haussenerui.

Abi Lietuvos poros Europos jaunimo čempionato bendroje įskaitoje pasidalino 9-16 vietas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius