Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 14

Lietuvos badmintono lyderis jau galvoja apie Londono vasaros žaidynes

Gegužės pradžioje Kanadoje laimėjęs „International Challenge“ serijos turnyrą pajėgiausias Lietuvos badmintono atstovas ir Pekino žaidynių dalyvis Kęstutis Navickas jau galvoja apie 2012 metų vasaros olimpiadą Londone.
Kęstutis Navickas
Kęstutis Navickas / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Laimėjau aukščiausio lygio turnyrą per savo karjerą“,– sėkmingu savo pasirodymu turnyre Kanadoje džiaugėsi 53–čioji pasaulio raketė K. Navickas, kuris finale nugalėjo prancūzą Bricą Leverdezą (32–oji vieta pasaulio klasifikacijoje).

„Mano manymu, tai buvo antras pagal svarbą pasiekimas mano karjeroje, kuris nusileidžia tik iškovotai devintajai vietai Pekino olimpinėse žaidynėse“,– įsitikinęs sportininkas. Į varžybas Kanadoje jis išvyko iš karto po komandinio triumfo Vokietijos elitiniame badmintono čempionate, kuriame žaidžia jau trejus metus.

Pasak jo, asmeninė pergalė Kanadoje ir komandinis triumfas Vokietijoje padėjo nuplauti kartų pralaimėjimą aštuntfinalyje šių metų Europos čempionate. Pastarosios pergalės suteikia vilčių, kad ir kitame svarbiame turnyre, kuris vyks jau gegužės 21 dieną Ispanijoje, pavyks pasiekti gerų rezultatų.

Ruoštis šiam turnyrui K.Navickas sugrįžo į Kauną. „Dabar treniruojuosi sporto ir sveikatingumo centre “Ąžuolynas„. Pasirengimą svarbioms varžyboms visada stengiuosi suplanuoti čia. Fizinis pasiruošimas žaidžiant badmintoną yra labai svarbus, o “Ąžuolyno„ klube yra pati moderniausia man reikalinga įranga ir kitos sąlygos“,– aiškino olimpietis.

Nors dabar stengiasi susikoncentruoti varžyboms Ispanijoje, K. Navickas neslepia, kad jau galvoja ir apie 2012 metais Londone įvyksiančias olimpines žaidynes. „Aišku, mintyse jau ir Londono olimpiada, tačiau į ją dar reikia patekti, o kad taip įvyktų reikės daug pastangų ir treniruočių“,– sakė šiuo metu geriausias Lietuvos badmintonininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius