-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 07 29

Lietuvos paplūdimio tinklininkės pralaimėjo, bet tęsia kovą dėl Europos čempionato medalių

Pirmąją nesėkmę Europos jaunimo (iki 20 metų) paplūdimio tinklinio čempionate Izraelyje patyrė ir pirmuoju bandymu į pusfinalį nepateko šešiolikmetės Lietuvos atstovės – klaipėdietė Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė iš Tytuvėnų.
Ieva Dumbauskaitė
Ieva Dumbauskaitė / nuotrauka iš pliazotinklinis.lt

Tik dvidešimtąjį reitingą turinčios lietuvės ketvirtadienį ketvirtfinalyje po 50 minučių kovos 0:2 (22:24, 20:22) nusileido vokietėms Annai Behrens ir Anikai Seyfferth.

Kadangi atkrintamosiose varžybose žaidžiama dviejų minusų sistema, lietuvės tęs kovą dėl medalių. Trečiajame atkrintamųjų varžybų rate I.Dumbauskaitės ir M.Povilaitytės duetas penktadienį žais su austrių Schuetzenhofer ir Piesiutsching bei Izraelio atstovių Shishan ir Reuveni mačo nugalėtojomis. Jei lietuvėms nepasiseks, jos su trimis ekipomis pasidalins devintą vietą.

Tai paskutinis lietuvaičių pasiruošimo etapas prieš rugpjūčio 11–14 dienomis Vilniuje vyksiančias Senojo žemyno jaunių (iki 18 metų) pirmenybes.

Vyrų varžybose dalyvaujančių dvidešimtmečių vilniečių Arturo Vasiljevo bei Dainiaus Čepo, kurie aštuntfinalyje po 52 minutes trukusios kovos 1:2 (19:21, 22:20, 9:15) nusileido lenkams Maciejui Rudolui ir Maciejui Kosiakui, kelyje medalių link laukia dvikova su jau pažįstamais rusais Andrejumi Bolgovu ir Artiomu Kučerenka, kurie aštuntfinalyje 1:2 (21:16, 20:22, 13:15) nusileido estams Kasparui Pomerantsui bei Rauno Tammei.

Lietuvos ir Rusijos duetų mačą laimėję paplūdimio tinklininkai toliau tęs kovą medalių link susitikime su austrais Lorenzu Petutschingu ir Tobiasu Winteriu, o nesėkmę patyręs duetas tenkinsis tryliktąja pozicija.

Beje, grupės varžybose lietuviai rusams nusileido 0:2 (16:21, 18:21).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius