-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 15

Lietuvos penkiakovės čempionų titulai – Justinui Kinderiui ir Karolinai Gužauskaitei

Vilniuje vykusiame 2014 metų atvirajame Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės suaugusiųjų ir jaunimo (iki 21 metų) čempionate geriausiai sekėsi 2013 metų pasaulio čempionui Justinui Kinderiui ir Karolinai Gužauskaitei.
Justinas Kinderis
Justinas Kinderis / Alfredo Pliadžio nuotr.

J.Kinderis vyrų varžybose surinko 1506 taškus ir už nugaros paliko du Latvijos atstovus – Pavelą Švecovą (1481) bei Ruslaną Nakonečną (1472). Po jų išsirikiavo du Kaliningrado (Rusija) sportininkai – Dmitrijus Vojevodinas (1378) ir Viktoras Sauhas (1360).

Varžybose dėl traumos nedalyvavo antras pagal pajėgumą lietuvis Lukas Kontrimavičius, o aukščiausiai tarp čempionato dalyvių pakilusiu kitu lietuviu po J.Kinderio tapo vilnietis Konradas Kutyšas (995; nedalyvavo jojimo rungtyje) – 7 vieta.

Lietuvos jaunimo amžiaus grupės čempiono titulas atiteko latviui P.Švecovui, sidabras – D.Vojevodinui, bronza – V.Sauhui. K.Kutyšas šioje amžiaus grupėje buvo penktas, Algirdas Fitkevičius (929) – šeštas, o Aivaras Kazlas (922) – septintas.

Lietuvos moterų čempionate nedalyvavo pasirengimą sezonui tik pradėjusi Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė ir susirgusi Gintarė Venčkauskaitė. Tarp kitų sportininkių geriausiai sekėsi 20-metei K.Gužauskaitei, iškovojusiai čempionės titulus ir suaugusiųjų, ir jaunimo amžiaus grupėse. Du aukso medalius pelniusi sportininkė varžybose surinko 1387 taškus.

Moterų čempionato sidabras atiteko Linai Batulevičiūtei (1347), o bronza – Ievai Serapinaitei (1298). Jaunimo įskaitoje I.Serapinaitė pakilo į antrąją vietą, o trečioji atiteko jos sesei dvynei Emilijai Serapinaitei (1288).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius