Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 22

Lietuvos rankinio vicečempionams – skaudus smūgis

Lietuvos „Vivus.lt rankinio lygos“ čempionate sužaistos dar ketverios rungtynės. Antrą kartą šį sezoną buvo įveikta viena iš čempionato lyderių – vicečempionė Vilniaus VHC „Šviesa“. Šįkart vilniečiai 10 įvarčių skirtumu 23:33 (9:19) nusileido Alytaus „Almeidos-Stronglaso“ ekipai.
Pasvalio „Rankininko/SM“ – Kauno LSU
Pasvalio „Rankininko/SM“ – Kauno LSU

Alytiškiai rungtynes pradėjo galingai (6:1), o 29-ąją minutę susikrovė ir dviženklę persvarą – 18:8. Vienu metu komandas skyrė ir 15 švarčių – 32:17.

Alytiškių gretose išsiskyrė Gintautas Adamkevičius, įmetęs 9 įvarčius (5 iš 7 m), Aurelijus Sabonis ir Irmantas Asakavičius pasižymėjo po 5 kartus, Rokas Lasauskas ir Žygimantas Micevičius – po 4 įv.

„Šviesą“ bandė tempti 6 įvarčius įmetęs Valdas Drabavičius ir 5 kartus pasižymėjęs (2 iš 7 m) Tomas Bernatavičius.

Alytiškiai šiemet Lietuvos pirmenybėse žingsniuoja be suklupimų ir po šios, jau septintosios, pergalės pakilo į pirmąją turnyro lentelės vietą, aplenkdami vieneriomis rungtynėmis mažiau sužaidusį Klaipėdos „Dragūną“. „Šviesa“ (5/2) turnyro lentelėje žengia treti.

Rankinis
Rankinis

HC „Vilnius“ varžovus pribloškė greitomis atakomis

HC „Vilnius“ namuose be įtampos rezultatu 29:23 (17:11) įveikė Šiaulių „SM Dubysos-Gubernijos“ atstovus.

Vilniečiai rungtynes pradėjo geriau (5:3), o vėliau nuolat 5-7 įvarčiais buvo priekyje.

Šįkart puikias rungtynes sužaidė Vilniaus ekipos vartininkas Donatas Žebelys. Jis nepriekaištingai saugojo savo vartus ir inicijuodavo greitas atakas.

Vilniečius į pergalę vedė Tomas smalakys, įmetęs 9 įvarčius, po 6 pridėjo Marius Panavas (1 iš 7 m) ir Šarūnas Sakalauskas, 3 – Martynas Žala.

Iš šiauliečių išsiskyrė 8 įvarčius (3 iš 7 m) įmetęs Gabrielius Virbauskas, 5 pridėjo Mindaugas Nakvosas, 3 – Deividas Gorodeckis.

Pasvalio „Rankininko/SM“ – Kauno LSU
Pasvalio „Rankininko/SM“ – Kauno LSU

Pasvaliečiai nugalėjo Kauno LSU

Šį sezoną niekaip taškų nepavyksta iškovoti Kauno LSU rankininkams. Antano Katkevičiaus auklėtiniai patyrė septintąjį iš eilės pralaimėjimą, Pasvalyje 20:26 (7:11) nusileidę Pasvalio „Rankininko/SM“ ekipai.

Aikštės šeimininkai 21 dvikovos minutę pirmavo 7 įvarčių skirtumu – 10:3. Nors kauniečiams dar kelis kartus buvo pavykę sumažinti atsilikimą iki 4 įvarčių, tačiau dvikovos intrigos atkurti jau nebepavyko.

Pasvaliečių gretose stebuklus išdarinėjo Arnas Tekutis, varžovų vartus nuginklavęs 12 kartų (2 įv. Iš 7 m), Tautvydas Tekutis ir Eligijus Povilionis prie pergalės pridėjo po 3 įvarčius.

Iš kauniečių 6 įvarčius (3 iš 7 m) įmetė Paulius Orlovskis, 4 (1 iš 7 m) pridėjo Saulius Katkevičius, po 3 – Karolis Dambrauskas ir Karolis Grigas.

Varėnos „Ūla“ – HC „Utena“
Varėnos „Ūla“ – HC „Utena“

„Ūla“ pamokė uteniškius

Varėnos „Ūla“ savo žiūrovų akivaizdoje rezultatu 36:27 (19:9) palaužė HC „Uteną“. Varėniškiai per pirmąjį kėlinį gerokai atitrūko – 19:9 ir antroje rungtynių dalyje labiau leido pasireikšti jaunimui.

Varėnos komandai 7 įvarčius pelnė Gražvydas Sereičikas, po 4 – Kęstutis Ikasala, Egidijus Sereičikas, Deivas Eidukonis (3 iš 7 m) ir Remigijus Čepulis (1 iš 7 m).

Utenos gretose išsiskyrė Arūnas Urbonas, įmetęs 8 įvarčius (1 iš 7 m), Šarūnas Šeduikis pridėjo 7, Tomas Čiužas – 6 įvarčius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius