Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 04

Lietuvos šokėjai – savaitgalį vykusių tarptautinių varžybų prizininkai ir finalininkai

Sekmadienį Baltarusijos sostinėje Minske vykusiose tarptautinėse sportinių šokių varžybose jaunimo standartinių šokių grupėje Lietuvos šokėjai Karolis Michalas Tomeckis ir Austėja Bliujūtė (Kauno „Sūkurys”) laimėjo bronzos medalius.
Karolis Michalas Tomeckis ir Austėja Bliujūtė
Karolis Michalas Tomeckis ir Austėja Bliujūtė

Varžybų nugalėtojais tapo rusai Vladislavas Kolesnikovas ir Anna Isakovič, o sidabro medaliai atiteko Jurijui Batyrevui ir Milenai Barabanovai taip pat iš Rusijos. Grupėje varžėsi 30 porų.

Minske vyko ir  suaugusiųjų standartinių šokių grupės varžybos, kuriose Vilius Jakas ir Gabrielė Siriūnaitė  (Kauno „Sūkurys” – Gargždų „Rolina”) laimėjo 4-ą vietą.

Šioje grupėje geriausiai pasirodė Rusijos atstovai Denisas Molkovas ir Natalia Osyko, antrąją vietą laimėjo rusai Ivanas Novikovas ir Anna Barbačeva, o bronzos medaliai atiteko Szymonui Kulisui ir Margaritai Zvonovai iš Lenkijos. Varžybose dalyvavo 49 poros.

Vilius Jakas ir Gabrielė Siriūnaitė
Vilius Jakas ir Gabrielė Siriūnaitė

Penktadienį Milane (Italija) vykusiose tarptautinėse sportinių šokių varžybose, suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje Deividas Simaška ir Uliana Maximkina (Kauno „Dance Innovation Team”) užėmė 4-ą vietą.

Čempionais šioje grupėje tapo Volodymyras Vincenzo Marinello ir Sara Casini iš Italijos, antroji vieta atiteko taip pat italams Giacomo Lazzarini ir Robertai Benedetti, o bronzos medalius laimėjo Radek Mucha ir Yana Griščenko iš Čekijos. Grupėje varžėsi 68 poros.

Deividas Simaška ir Uliana Maximkina
Deividas Simaška ir Uliana Maximkina

Tą pačią dieną Milane varžėsi ir suaugusiųjų 10-ies šokių šokėjai. Šioje grupėje lietuviams Sergejui Skripčenkai ir Marijai Kožuhar (Vilniaus „Dileksa”) atiteko taip pat ketvirtoji vieta.

Šioje grupėje aukso medaliai atiteko Valerijui Pavlovui ir  Kristinai Garifullinai iš Rusijos, antrąją vietą laimėjo tos pačios šalies atstovai Artemas Martynovas ir Daria Frolova, o ant trečiosios vietos pakylos žengė Mathiasas Kirkegaardas ir Katarina Bauer iš Vokietijos. Varžybose dalyvavo 18 porų.

Sergejus Skripčenka ir Marija Kožuhar
Sergejus Skripčenka ir Marija Kožuhar

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius