Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 24

„Lithuanian Masters 2009“ – jau šį savaitgalį

Vasario 28 – Kovo 1dienomis Vilniuje įvyks angliškojo biliardo (snukerio) čempionatas „Lithuanian Masters 2009“, kuriame dalyvaus 24 dalyviai.
Snukeris, arba angliškasis bilijardas
Snukeris, arba angliškasis bilijardas / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Snukeris

Į šį turnyrą patenka 16 stipriausių Lietuvos žaidėjų pagal reitingą, 4-iems žaidėjams yra suteikiami pakvietimai („Wild Card“) už nuopelnus (paprastai tai buvę Lietuvos čempionatų nugalėtojai), bei 4 vietos – suteikiamos atrankinį turnyrą laimėjusiems žaidėjams.

Čempionato pradžia – vasario 28d., šeštadienį, 10 val. Biliardo klube „Cue Club“, Vilniuje. Turnyre dalyvauja stipriausi Lietuvos žaidėjai, keturi žaidėjai iš Latvijos bei du žaidėjai iš kaimyninės Baltarusijos.

Tai yra vienas prestižiškiausių snukerio čempionatų Lietuvoje, šiais metais vyksiantis net keturiuose biliardo klubuose Vilniuje.

Snukeris – sparčiai populiarėjanti sporto šaka Lietuvoje, savo pobūdžiu dažnai lyginama su golfu ar šachmatais, kurie lavina strateginį, analitinį mąstymą bei susikaupimą.

Lietuvoje vyksta 5 čempionatai per metus, iš kurių net 3 yra atviri dalyviams iš užsienio. Čempionatai dalyviams suteikia galimybę pasitikrinti savo profesionalumą, o žiūrovams snukerio žaidimą pamatyti ne tik per „Eurosport“, bet ir gyvai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius