-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 06 04

Monika Povilaitytė ir Ieva Dumbauskaitė nusileido šveicarėms

Trečiadienį (gegužės 4 d.) Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė Europos paplūdimio tinklinio čempionate Kaljaryje patyrė antrąją nesėkmę. Lietuvės per 35 min. trukusį mačą 0:2 (13:21, 16:21) nusileido šveicarėms Joanai Heidrich ir Nadinei Zumkehr (9 reitingas).
Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė
Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė / Organizatorių nuotr.

Dvidešimt penktos pagal skirstymą lietuvės žaidžia H pogrupyje drauge su slovakėmis Natalia Duboncova ir Dominika Nestercova (8 reitingas), šveicarėmis Joana Heidrich ir Nadine Zumkehr (9 reitingas) bei čekėmis Martina Bonnerova ir Barbora Hermannova (24 reitingas). Pirmame mače vakar I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė 0:2 (14:21, 19:21) nusileido slovakėms Natalijai Duboncovai ir Dominikai Nestercovai (8 reitingas).

Vyrų varžybas pergale prieš italus pradėjo turnyro favoritai, pirmieji pagal skirstymą latviai Aleksandrs Samoilovs ir Janis Smedins. Europos vyrų paplūdimio čempionato finaliniame etape dalyvauja net trys latvių komandos.

Ketvirtadienį (birželio 5 d.) I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė dėl trečios vietos grupėje susitiks su čekėmis Martina Bonnerova ir Barbora Hermannova (24 reitingas). Jos kaip ir lietuvės abu kartus nusileido grupės lyderėms – 0:2 (11:21, 16:21) šveicarėms ir 1:2 (22:20, 19:21, 18:21) slovakėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius