Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 29

Nušoko nuo stogo nuogas

Didžiosios Britanijos lengvaatletis Jonathanas Moore'as šiurpino Pietų Afrikos Potchefstroom miestelio gyventojus, nušokdamas nuo namo stogo visiškai nuogas. Incidentas įvyko sausio 24 dieną, tačiau visuomenė apie jį informuota tik trečiadienį.
Jonathan Moore
Jonathanas Moore'as / telegraph.co.uk nuotr.

24 metų sportininkas nukrito ant gatvėje stovinčio sunkvežimio priekabos tento, tad rimtesnių sužalojimų išvengė.

dailymail.co.uk nuotr./Jonathan Moore
dailymail.co.uk nuotr./Jonathan Moore

Kaip „The Times“ papasakojo namo savininkas Lappiesas Labuschagne, sportininkas atėjo prie pastato su Didžiosios Britanijos nacionalinės rinktinės sportiniu kostiumu. Namo savininkas kalbino anglą, tačiau pastarasis jam nieko neatsakė. Toliau dar įdomiau – pasak afrikiečio, sportininkas nusimetė sportinį kostiumą ir namo siena užlipo ant stogo. Tiesa, kokiu konkrečiai būdu tai buvo padaryta, nepatikslinama. Atsidūręs ant stogo J.Moore'as atmetė atgal rankas ir nušoko. Pasak L.Labuschagne, „šuolininkas“ nušoko maždaug nuo 6–7 metrų aukščio, tačiau pataikė ant greta namo stovinčio sunkvežimio priekabos. Nenukentėjęs sportininkas atsisėdo ant šalia esančios plytų krūvos ir sėdėjo, kol jį išvežė šeimininko iškviesta policija. Sportininko apranga visą laiką gulėjo netoliese.

„The Independent“ teigia, kad nuo kritimo išdužo vienas mašinos langas. Nenuostabu, kad namo savininkas pateikė sportininkui ieškinį dėl tyčinio privačios nuosavybės suniokojimo, tačiau po pokalbio su atleto tėvu, kuris yra ir jo treneris, pretenzijų atsisakė.

Dieną prieš šuolį J.Moore'as dalyvavo „Yellow Pages Athletics“ varžybose tame pat miestelyje. Tiesa, ne šuolių į aukštį, o šuolių į tolį rungtyje – britas liko ketvirtas, nušokęs 7,37 metro. Kitą dieną po incidento sportininkas išskrido į Didžiąją Britaniją, kur bus nukreiptas pas psichiatrą.

Anksčiau J.Morre'as yra buvęs pasaulio jaunimo čempionu bei europos vicečempionu. 2004 metais jis buvo apkaltintas marihuanos vartojimu.

Taip ir neaišku, ar sportininkas nusprendė pakeisti rungtį, ar taip sielojosi dėl to, jog liko tik per žingsnį nuo garbės pakylos...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius