Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 28

Olimpiečių rinktinės „LTeam“ talismano vardas – sirgalių rankose

Neseniai visą Lietuvą pakvietusi į simbolinę ugnies nešimo akciją stipriausių šalies sportininkų komanda „LTeam“, atstovausianti mums Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse, jau turi ir naują talismaną.
Olimpiečių rinktinės „LTeam“ talismanas
Olimpiečių rinktinės „LTeam“ talismanas

Talismano dizainą kūrė studija „Pet Punk“, šią idėją įgyvendino teatro „Lėlė“ dailininkai butaforai – konstrukcijos autorė ir atlikėja Virginija Pajarskienė bei jai talkinę Liljana Janavičienė ir Simas Dūda.

Olimpiečių rinktinės „LTeam“ talismanas
Olimpiečių rinktinės „LTeam“ talismanas

Tiesa, kol kas simpatiškas „veikėjas“, pasidabinęs „LTeam“ simboliu – stilizuotu ąžuolo lapu – neturi vardo. Norėdami, kad apie talismaną kuo greičiau ir plačiau išgirstų visas pasaulis, „LTeam“ kreipiasi į 15min skaitytojus. Siūlykite išraiškingą, drąsų, įvairiomis kalbomis kalbantiems patraukliai skambantį ir tuo pačiu Lietuvą simbolizuojantį vardą – netrukus pakviesime balsuoti už geriausius skaitytojų atsiųstus variantus.

Talismano vardą iki birželio 30 dienos siūlykite straipsnio komentaruose.

Beje, naujasis talismanas turi ne tik simbolinę sirgalių įkvėpimo reikšmę. Šiuo metu visame pasaulyje vyksta estafetės tipo žaidimas – Vokietijos olimpinė rinktinė savo talismaną nufilmavo vaizdo klipe ir metė iššūkį Gvatemalai, o šios šalies sirgalių simbolis kvietimą pristatyti talismaną perdavė mums.

Olimpiečių rinktinės „LTeam“ talismanas
Olimpiečių rinktinės „LTeam“ talismanas

Olimpinės žaidynės Rio de Žaneire vyks rugpjūčio 5–21 dienomis, jose varžysis apie 10,5 tūkst. atletų iš 206 šalių. Pirmą kartą žaidynių istorijoje dalyvaus ir olimpinė pabėgėlių komanda. Lietuvai žaidynėse atstovaus apie 70 sportininkų. Oficialus rinktinės sąrašas bus paskelbtas birželio 30 d. LTOK Vykdomojo komiteto posėdyje ir patvirtintas LTOK Generalinės asamblėjos sesijoje liepos 15 d.

Prieš siūlydami Lietuvos olimpinės rinktinės talismanui vardą nepamirškite įvertinti ir naujojo akcijos „LTeam Ugnis“ vaizdo klipo, kurio peržiūrų skaičius internete jau perkopė 100 tūkst.

VIDEO: LTeam Ugnis 2016

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius