Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 27

Olimpinė ugnis gali būti pavojinga: Rusijos sportininkas pats virto deglu

Olimpinės ugnies kelionė į 2014-ųjų Žiemos olimpinių žaidynių sostinę Sočį lydima incidentų. Fakelas tai staiga užgęsta, tai padega jį nešančius sportininkus.
Pavojingas olimpinis deglas
Pavojingas olimpinis deglas / Youtube.com stopkadras
Temos: 2 Rusija Sočis 2014

Chakasijos autonominėje respublikoje (Rusija, rytų Sibiras) nutiko incidentas, kurį pavyko nufilmuoti.

Olimpinei ugniai keliaujant per džiūgaujančių miestelėnų minią, „Lifenews“ duomenimis užsidegė fakelą nešusio Rusijos bobslėjininko Piotro Makarčiuko kostiumas.

Solt Leik Sičio olimpinių žaidynių dalyvis buvo bebaigiąs estafetę Abakano mieste ir turėjo netrukus įžiebti ugnį specialioje miesto ugniavietėje, tačiau nuo fakelo staiga nukrito ugnies „liežuvis“ ir uždegė bėgiką.

Laimei, ugnies pliūpsnis labiausiai pakenkė drabužiams, o ne pačiam bėgikui. Sportininko palyda reagavo žaibiškai ir užgesino ugnį, davė sportininkui kitą aprangą.

ITAR-TASS praneša, kad Chakasijos respublikoje olimpinė ugnis buvo užkelta į aukščiausią milžiniškos Sajanų-Sušensko hidroelektrinės užtvankos tašką. Ji keliavo ir kitomis istorinėmis vietomis. Iš viso fakelą nešė 50 žmonių.

Anksčiau žiniasklaida pranešė ir apie kitus incidentus. Fakelas, nešant jį per Rusijos teritoriją, geso ne mažiau 44 kartus. Be to, jis nudegino rankas vienai estafetės dalyvei Kostromoje.

Susiję: apie kitus incidentus skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius