Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 09

Paaiškėjo šalies klasikinių šokių čempionai

Savaitgalį Alytaus miesto sporto ir rekreacijos centro salėje vyko 2009 metų Lietuvos klasikinių sportinių šokių čempionatas, kuriame dalyvavo rekordinis porų skaičius – 266 poros iš 47 šalies sporto klubų.
D.Vėželis ir L.Chatkevičiūtė - Lietuvos klasikinių šokių čempionai.
D.Vėželis ir L.Chatkevičiūtė - Lietuvos klasikinių šokių čempionai. / „Scanpix“ nuotr.

Suaugusiųjų grupėje Lietuvos čempionais tapo Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė (sportinių šokių klubas „Sūkurys“). Sidabro medaliai įteikti Vaidotui Lacičiui ir Veronikai Golodnevai („Sūkurys“ ir „Dileksa“), bronza – Kauno „Kaspinas“ šokėjams Evaldui Sodeikui ir Ievai Žukauskaitei.

Šiuo metu pasaulio reitingo lentelėje D.Vėželis ir L.Chatkevičiūtė yra penkiolikti, V.Lacitis ir V.Golodneva užima 53 vietą, o E.Sodeika ir I.Žukauskaitė – 93-ą.

Jaunimo grupėje nugalėtojais tapo Edgaras Baltaragis ir Evelenina Kalkauskaitė („Rolo“), aplenkę antroje vietoje likusius Tadą Zgirskį ir Ugnę Januškevičiūtę („Kaspinas“), o trečią vietą iškovojo Panevėžio klubo „Rumba“ pora Žymantas Kučikas ir Agnė Pečeliūnaitė.

Jaunių grupėje geriausiai šoko Sergejus Skripčenko ir Goda Zajauskaitė (Palangos moksleivių klubas), antri liko Jokūbas Laukaitis ir Patricija Belousova (Vilniaus „Siluetas“ ir „Tornado“), o trečią vietą užėmė Panevėžio „Rid rito“ šokėjai Mindaugas Strazdas ir Karolina Sabalausukaitė.

Šių grupių nugalėtojai ir prizininkai iškovojo teisę atstovauti Lietuvai Europos ir pasaulio čempionatuose bei taurių varžybose. Jaunių grupėje nugalėjo Edvinas Belousovas ir Ieva Jasaitė („Siluetas“ ir „Tornado“), o senjorų grupėje pergalę šventė „sūkuriečiai“ Gintaras ir Eglė Kručinskai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius