Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 15

Paaiškėjo, su kuo „Siemens“ arenos ringe susikaus į bušido sugrįžtantis Remigijus Morkevičius

Kikbokso super žvaigždė iš Lenkijos Eliaszas Jankowskis pakėlė Remigijaus Morkevičiaus mestą pirštinę. Būtent jis susikaus su Remyga „Siemens“ arenos ringe lapkričio 19 dieną.
Remigijus Morkevičius nusprendė pratęsti karjerą bušido ringe
Remigijus Morkevičius nusprendė pratęsti karjerą bušido ringe / bushido.lt nuotr.

E.Jankowskis – tai puikiai kovų pasaulyje žinomas kovotojas, 2009 metais tapęs WKN kikbokso pasaulio čempionu, 2011 m. – Europos čempionu. 

„Man didelė garbė kovoti su tokiu įžymiu kovotoju kaip Remigijus Morkevičius, tačiau mano pasiekimai taip pat kalba patys už save. Žinau, kad Remigijus turėjo pertrauką tarp kovų, o aš atvirkščiai – prieš savaitę eilinį kartą tapau Lenkijos kikbokso čempionu... Esu geros formos ir pasiruošęs susikauti su Remigijumi, todėl pademonstruosiu nuostabią kovą“, - sakė Eliasz Jankowski.

Remigijus Morkevičius: „Taip, aš sakiau ir sakau, kad man tas pats su kuo kautis. Truputėlį nustebau, kad  būtent šis kovotojas priėmė mano iššūkį, tačiau tai tik privers mane įdėmiau išnagrinėti šį kovotoją ir peržiūrėti savo taktiką. Laukia sunki kova, tai bus kova dėl išlikimo“.

Be šios intrigų  apipintos kovos bušido sirgalių lapkričio 19-osios vakarą laukia dar daug kitų kvapą gniaužiančių kovų.

Per vieną vakarą iš keturių sunkaus svorio MMA kovotojų, tarp kurių lietuvis Egidijus Valavičius, liks tik vienas vienintelis pasaulio bušido čempionas.

Jaunasis kovotojas Ignas Barysas susikaus prieš skandalingąjį Yoshitaka Abe, Mindaugas Veržbitskas prieš japonų legionierių Makoto Sasaki. Ne ką mažesnis iššūkis laukia ir vilniečio Tomo Pakutinsko, kuris turės įveikti net 30 kg daugiau už save sveriantį sunkaus svorio kovotoją iš Vokietijos Jerry Otto.

Tuo tarpu Maksimas Nevolia nusiteikęs tik pergalei prieš Ukrainos MMA žvaigždę Serhiy Sokha. Dėl bušido pasaulio čempionės titulo ringe pirštines surems ir merginos – Arūnė Laužeckaitė prieš tituluotą priešininkę iš Sankt Peterburgo Yaną Kunitskają.

Keletas E.Jankowskio kovų:

VIDEO: LEGNICA Eliasz Jankowski Legnica v.s Alex Lorenzone Kick boxing K.O

VIDEO: Eliasz Jankowski V.s. Zdenek Slehober Kick Boxing

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius