Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 10

Pagal uždarbį Tigeris Woodsas nepralenkiamas (turtingiausių dešimtukas)

Šeiminę dramą išgyvenantis Tigeris Woodsas pagal uždarbį – nepralenkiamas sporto pasaulyje. Žurnalo „Forbes“ skaičiavimais, jis per metus uždirbo 67 mln. eurų ir yra daugiausia per metus uždirbančių sportininkų sąrašo viršūnėje.
T.Woodsas – pirmasis sporto milijardierius
T.Woodsas – pirmasis sporto milijardierius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

33 metų T.Woodsas rugsėjo gale galėjo pasigirti, kad perrašė istoriją. Amerikietis tapo pirmuoju visų laikų sporto milijardieriumi. 

Daugiausiai per metus uždirbusių sportininkų dešimtukas
VietaSportininkasŠalisSporto šakaAtlyginimas (mln. eurų)Apibūdinimas
1.Tigeris WoodsasJAVgolfas 67Golfo karaliumi tituluojamas amerikietis aiškia persvara lenkia artimiausius savo persekiotojus ir maudosi piniguose.
2.Davidas BeckhamasAnglijafutbolas43Didžiąją Europos futbolo sceną į JAV iškeitęs britas paaukojo savo gerą vardą, tačiau už tai gavo atitinkamo dydžio kompensaciją šlamančiaisiais.
3.Philas MickelsonasJAVgolfas3539 metų profesionalus golfo žaidėjas mažai girdėtas, tačiau laikomas vienu geriausių pasaulyje. Bent jau taip jį galima apibūdinti žvelgiant į metų uždarbį.
4.Valentino RossiItalijamotociklai32Trisdešimtmetis kol kas neturi lygių – jau daugelį metų jis dominuoja motociklų sporte ir gali sau leisti pasijuokti iš varžovų pastangų jį nurungti.
5.LeBronas JamesasJAVkrepšinis2824 metų NBA klubo „Cleveland Cavaliers“ puolėjas laikomas vienu didžiausių krepšinio talentų po Michaelo Jordano.
6.Rogeris FedererisŠveicarijatenisas27Daugiausia uždirbančių dešimtukas neįsivaizduojamas be pasaulio teniso reitingo lyderio R.Federerio.
7.Alexas RodriguezasJAVbeisbolas2634 metų beisbolo žvaigždė mažai žinoma Europoje, tačiau „New York Yankees“ komanda už jo sugebėjimus moka atitinkamo dydžio algą.
8.Lewisas HamiltonasAnglija „Formulė-1“25„McLaren“ komandos pilotas – jaunas, greitas ir velniškai turtingas. 24 metų britas uždirba daugiausia iš „Formulės-1“ lenktynininkų.
9.Kimi RaikkonenasSuomija„Formulė-1“24„Formulės-1“ varžybas į šį ralį iškeitęs suomis neturėtų skursti. Su tokiu atlyginimu Ledinis Žmogus galės daug ugninio vandens nupirkti.
10.Shaquille'as O’NealasJAVkrepšinis23,5Milžinas jau tapo NBA legenda – 37 metų „Cleveland Cavaliers“ vidurio puolėjas per savo karjerą laimėjo keturis čempiono titulus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius