-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 28

Pasaulio lietuvių sporto žaidynės – tiesiogiai per „SportoTV.lt“

Vakar Klaipėdoje prasidėjo IX Pasaulio lietuvių sporto žaidynės – didžiulė sporto šventė, kuri į uostamiestį sutrauks 2560 lietuvius iš 21 valstybės. Įdomiausias žaidynių sporto šakas transliuos didžiausia Lietuvoje internetinė sporto transliacijų televizija „SportoTV.lt“.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Augusto Četkausko nuotr.

Šiemet dalyviai iš viso pasaulio išmėgins savo jėgas 23 rungtyse bei keturiose specialiose – neįgaliųjų varžybose – bočioje, plaukime, paplūdimio tinklinyje bei smiginyje. Žaidynių žiūrovai neliks nuskriausti - platus sporto šakų spektras garantuoja patenkinti kiekvieno sirgaliaus skonį. 

Šiandien „SportoTV.lt“ jau pradėjo pirmąsias transliacijas iš Klaipėdos. Į krepšinio aikštelę išbėgo iš Lietuvos garsenybių sudaryta krepšinio komanda „Kažkur matyti“ bei lietuviai iš Krasnojarsko (Rusija). Pergalę po atkaklios kovos šventė Vilniuje susibūrusi žvaigždžių ekipa. 

Iš krepšinio tiesioginiame eteryje estafetę perims stalo tenisas ir futbolas. Rytoj „SportoTV.lt“ žiūrovų lauks futbolo varžybų finalai – rungtynės dėl trečiosios (nuo 12:40 val) bei pirmosios vietų (nuo 14 val.). Stalo teniso gerbėjai galės stebėti vienetų varžybų dvikovas 19-29-erių metų amžiaus grupėje. Prie stalų dalyviai stos nuo 10 val.  

Sekmadienį tiesioginiame eteryje karaliaus krepšinis bei paplūdimio tinklinis. Tinklininkai kovas pradės nuo 14 val. O jau po keletos valandų - 16 val. krepšinio turnyro pusfinalyje pralaimėjusios ekipos žais dėl 3-iosios vietos, o 17:30 val. krepšininkai kovos dėl čempionų titulo.

Visus Pasaulio lietuvių sporto žaidynių anonsus bei tikslius transliacijos laikus galite rasti internetiniame puslapyje „SportoTV.lt“ bei naujienų tinklapyje 15min.lt.    

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius