Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 02

Paviešinta pirmoji „Volvo Ocean Race“ lenktynių jachtos, užplaukusios ant rifo, nuotrauka

Lietuvis Rokas Milevičius, lenktynėse aplink pasaulį plaukiantis su „Team Brunel“ komanda, praneša, kad jau „prisišvartavo“ Indijos vandenyno „doldrumuose“ (žemo slėgio zonoje, kur beveik nėra vėjo). Per parą jachta nuplaukia tik 30 jūrmylių, todėl buriuotojas jau ima nerimauti, kad iki Kalėdų nepasieks antrojo tarpinio finišo Abu Dabyje.
„Vestas Wind“ jachta patyrė avariją
„Vestas Wind“ jachta patyrė avariją / "Volvo Ocean Race" nuotr.

Kaip praneša komanda „Brunel“, šiuo metu jachtos viduje – apie 45 laipsnių karštis. Miegoti viduje – tai tas pat, kas kaitintis saunoje.

"Team Brunel" nuotr./„Brunel“ jachtos viduje vyrauja karštis

„Norisi kuo greičiau iš čia ištrūkti. Laivo viduje be proto karšta, labai sunku pailsėti, o dar ir manevrai, kiekvieno gūsio gaudymas, nepadeda atvėsti. Pagrindiniai priešai šiuo metu yra saulė, karštis ir, aišku, debesys, kurie surenka visą vėją.

Kita labai liūdna žinia – dėl Vestas Wind komandos, kuriems šis etapas ir tikriausiai visos varžybos jau pasibaigė. Mums visiems labai sunku patikėti, kaip taip galėjo atsitikti“, – rašo Rokas Milevičius.

Primename, kad praėjusį šeštadienį „Vestas Wind“ komandos jachta užplaukė ant rifo šalia Mauricijaus salyno. Tai – labai didelis netikėtumas, nes šis rifas – gana didelis, kad jį būtų galima pastebėti. Šią savaitę pasirodė ir pirmoji nuotrauka iš nelaimės vietos.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius