Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 13

Pirmuoju Lietuvos internetinio pokerio čempionu tapo klaipėdietis

Sekmadienį pagrindiniu turnyru baigėsi „PokerStars“ kambaryje vykęs pirmasis Lietuvos internetinio pokerio čempionatas (LIPČ), kurio laimėtoju tapo 23–ejų klaipėdietis Audrius, žaidęs slapyvardžiu JOKuERis. Jam atiteko ne tik pirmojo LIPČ nugalėtojo titulas, 2372 JAV dolerių pagrindinio turnyro laimėtojo prizas, bet ir visų išsvajota pakuotė į Europos pokerio turą Snoufeste, Austrijoje.
Pokeris
Pokeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Dalyvavau labai nedaug šio čempionato turnyrų – tik apie pusėje. Tai ir laimėti atrodė nelabai realu. Bet dalyvaudamas priešpaskutiniame turnyre pasižiūrėjau, kad gerai pasirodžius dar yra galimybė iškovoti pergalę. Viskas man labai palankiai susiklostė ir laimėjau puikų prizą“, – sako beveik trejus metus pokerį žaidžiantis klaipėdietis.

EPT Snoufeste vyks 2011 m. kovo 20–25 dienomis. Be to, į kelialapį įeina ir slidinėjimo pasas bei slidžių ir slidinėjimui skirtų batų nuoma, kuriuos išbandyti vienas iš Lietuvos pokerio profesionalų galės laisvu nuo pokerio metu.

Pagrindiniame aukščiausios, 109 JAV dolerių, įpirkos turnyre susigrūmė 73 žaidėjai. Bendras turnyro prizinis fondas sudarė 7300 JAV dolerių, kurį pasidalino pirmas 8 vietas užėmę žaidėjai.

Lietuvos internetinio pokerio čempionatas buvo rengiamas bendradarbiaujant su Lietuvos sportinio pokerio federacija. Iš viso gruodžio 5–12 dienomis surengti  7 reitinginiai turnyrai.

„Aš labai palaikau tokių ir panašių čempionatų rengimo idėją, nes tai yra puiki galimybė ne tik susigrumti tarpusavyje, bet ir laimėti tikrai gerų prizų“, – teigia pirmasis LIPČ čempionas Audrius.

Beveik prieš mėnesį Lietuvos pokerio žaidėjai rungėsi su savo kaimynais latviais bei estais Baltijos šalių internetinio pokerio čempionate, kurio pagrindinio turnyro laimėtoju tuomet tapo lietuvis Darius Venckus („Herkus“). Šį kartą LIPČ tarpusavyje susigrūmė tik Lietuvos žaidėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius