Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 13

Planetos buriavimo pirmenybėse Gintarė Sheidt pakilo į devintą vietą

Didžiojoje Britanijoje vykstančiame pasaulio buriavimo „Laser Radial“ klasės čempionate į devintą vietą vietą iš vienuoliktosios po pirmojo finalinio plaukimo su 49 baudos taškais pakilo 2008 metų Pekino (Kinija) olimpinių žaidynių vicečempionė bei šių metų Europos čempionato bronzos medalininkė Gintarė Sheidt.
Gintarė Volungevičiūtė.
Gintarė Sheidt / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Buriavimas

Lietuvos buriuotoja pirmadienį finišavo vienuolikta. Savo poziciją pagerino ir Aušra Milevičiūtė. Ji pirmadienį finišo liniją kirto devyniolikta ir, surinkusi 93 baudos taškus, pakilo į 34-ą poziciją iš 46-osios.

Antroje pagal pajėgumą grupėje besivaržanti Saima Plerpaitė pirmajame finaliniame plaukime finišavo šešta ir su 73 baudos balais yra 27-a, o bendroje įskaitoje užima 84-ą vietą tarp 114-os buriuotojų.

Moterų regatos lydere liko suomė Sari Multala (15 baudos tšk.), lenkianti olandę Marit Bouwmeester (22 baudos tšk.) ir į trečiąją poziciją pakilusią amerikietę Paigę Railey (27 baudos tšk.).

Planetos čempionato vyrų „Radial“ klasėje (91 dalyvis) po šešių kvalifikacinių plaukimų tebepirmauja Lenkijos buriuotojai Marcinas Rudawskis (6 baudos tšk.) ir Wojciechas Zemke (12 baudos tšk.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius