Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 12

Po laimėto Lietuvos rankinio lygos finalo kreipimasis į miesto valdžią: „Padėkite!“

Klaipėdos „Žemaitijos dragūno“ rankininai – 2010-11 metų Lietuvos čempionai. Nors finalo seriją prieš Kauno „Lūšį“ klaipėdiečiai laimėjo „sausu“ rezultatu 3:0, treneris Artūras Juškėnas sako, kad kova finale pareikalavo itin daug jėgų ir ištvermės.
Artūras Juškėnas
Artūras Juškėnas / raniniolyga.lt nuotr.

Artūras JUŠKĖNAS: „Žaidėjai važinės limuzinu“
„Žemaitijos dragūno“ treneris

„Finalo serija pareikalavo itin daug jėgų ir ištvermės. Pirmos finalo rungtynės buvo gal šiek tiek lengvesnės, o kitos dvejos – itin įtemptos. Šių rungtynių pabaiga dar kartą parodė, kad negalima anksčiau laiko džiaugtis pergale, vienu metu turėjome 5 įvarčių persvarą, tačiau varžovai sugebėjo garbingai sužaisti iki pat paskutinės sekundės. Kauniečiai gerokai patampė mūsų nervus ir įrodė, kad atsipalaiduoti negalime nė sekundės. Nepaisant to, mano ekipos žaidėjai nusipelnė pačių gražiausių žodžių, jie kovojo negailėdami jėgų.

Ši pergalė – tai šventė visam Klaipėdos miestui. Esu labai dėkingas savo gimtojo miesto rankinio sirgaliams, kurie visuomet mus palaiko ir suteikia jėgų. O Klaipėdos valdžios norėčiau paprašyti, kad padėtų rankinio sportui. Šitie vyrai (pirštu rodo į naujai iškeptus čempionus, – aut. past.) tikri šaunuoliai, kovotojai iš didžiosios raidės, tačiau jiems reikia sudaryti sąlygas sportuoti profesionaliai, o ne ateiti į treniruotes po darbo. Jie profesionalai, tad turėtume juos palaikyti kaip profesionalus. Čempionai gali išsilakstyti, Klaipėda turėtų susimąstyti, ar jiems reikia čempionių ekipos, ar ne. Jei galėtume savo žaidėjams mokėti normalų atlygį, jie iš Lietuvos niekur nevažiuotų, jie yra savo miesto patriotai, tačiau jiems reikia žvelgti į ateitį, turėti iš ko pavalgyti, išlaikyti šeimas. Mano svajonė: ekipos branduolį išlaikyti kitam sezonui, norėtųsi Klaipėdai padovanoti dar ne vieną skambią pergalę ir garbingai sudalyvauti Europos taurės varžybose.

Klausiate kaip švęsime? Tuoj atvažiuos ir žaidėjus išsiveš limuzinas. Tegul vyrai pasidžiaugia pergale ir pasijaučia tikrais čempionais, šiandien jie šito tikrai nusipelnė“.

* * *

Remigijus VAIČIKAUSKAS: „Tikėjomės ilgesnės serijos“
„Žemaitijos dragūno“ kapitonas

„Atvirai pasakius, tikėjausi, kad finalo serija bus ilgesnė – reikės daugiau nei trijų varžybų. Prie mūsų pergalės prisidėjo nuostabus sirgalių palaikymas, taip pat mūsų pranašumas – ilgesnis žaidėjų suolelis. Reikia pripažinti ir tai, kad šioje finalo serijoje mus lydėjo sėkmė. “Lūšis„ ir mes – apylygės komandos, tą įrodė ir per visas serijos rungtynes tvyrojusi įtampa. Džiaugiuosi, kad apgynėme čempionų titulus. Tai itin maloni akimirka“.

* * *

Antanas KATKEVIČIUS: „Norėjome bent vienos pergalės“
Kauno „Lūšies“ vyr. treneris

„Antrame kėlinyje teisėjai raudoną kortelę skyrė mūsų pagrindiniam įvarčių autoriui Vaidui Drevinskui ir taip sutvarkė varžybų eigą. Labai apmaudu, kad darosi tokie dalykai. Kaip gali tikėtis laimėti, kai pašalinamas tavo komandos lyderis?

Žinoma, norėjome, kad finalo serija pakryptų kita eiga, tikėjomės iškovoti bent vieną pergalę, tačiau finalas – slidus dalykas. Laimėti tokią ilgą seriją, kuomet mūsų atsarginių žaidėjų suolelis daug trumpesnis, – sunkiai įsivaizduojamas reikalas. Nežadame nuleisti galvų, tikimės ateityje atsigriebti su kaupu“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius