Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2015 03 19

„Powerfight“ turnyras žengia finišo tiesiosios link

Dar vasario mėnesį prasidėjusių ir milžiniško susidomėjimo sulaukusių „Powerfight“ turnyrų bumas tęsiasi. Dvikovinio sporto gerbėjų džiugesiui – skelbiama trečiojo renginio data! Net stipriausių nervų žiūrovus verčiančios krūptelėti ir adrenaliną kraujyje pumpuojančios kovos įvyks jau š. m. balandžio 11 d.
Jonas Valančius
Jonas Valančius / Beno Dragūno nuotr.

Organizatorių teigimu, šiam renginiui jie yra parengę kaip niekad daug staigmenų ir netikėtumų. Atsižvelgdami į išsakytus žiūrovų pageidavimus, organizatoriai užsibrėžė suorganizuoti profesionalių dvikovų turnyrą, kuriame į ringą žengs patyrę savo srities žinovai, tokie kaip Martynas Knyzelis ar Mantas Stankis.

,,Kol kas vykę turnyrai buvo tik apšilimas prieš didįjį šou. Džiaugiamės matydami tokį žiūrovų susidomėjimą ir įsitraukimą į dvikovinio sporto pasaulį. Dėl šių priežasčių nenustojame dirbę ir sulig kiekvienu renginiu stengiamės nustebinti. Manau, pagrindinis ateinančio turnyro bruožas – profesionalumas“, – sakė Lietuvos muaythai sąjungos generalinis sekretorius Nerijus Lukšas.

Žadama, kad tarptautinės dvikovos šįkart bus dar aštresnės, įnirtingesnės ir techniškesnės, kadangi profesionaliems ir didelį pergalių bagažą turintiems Lietuvos atstovams parinkti ypač stiprūs varžovai iš užsienio.

„Kol kas dėl tarptautinių dvikovų dar derimasi, tačiau jau dabar galime garantuoti, kad laukia daug intriguojančių kovų. Turėdami nemažą arsenalą kovotojų, pasirinksime pačius perspektyviausius, taip užtikrindami puikų ir neužmirštamą reginį kovos menų aistruoliams“, – laukdamas „Powerfight“ komentavo Lietuvos K-1 federacijos prezidentas Romualdas Navickas. 

Skelbiamos ir pirmosios paieškos sunkiasvoriams kovotojams, tokiems kaip Karolis Liukaitis bei Mantas Rimdeika. Jei Lietuvoje šiems sportininkams neatsiras lygiaverčių priešininkų, jau balandžio 11 d. vyksiančiame „Powerfight“ turnyre žiūrovai turės galimybę išvysti dar daugiau tarptautinių dvikovų.

Praėję „Powerfight“ pasižymėjo išskirtinumu, į vieną ringą suburiant tiek pradedančiuosius dvikovinio sporto talentus, tiek pergalių laurus skinančius profesionalus. Pasak vyriausiojo Lietuvos muaythai trenerio Mariaus Misiūno, perspektyvieji sportininkai tikrai nebus nustumti į šoną ir pamiršti, tačiau su jais susitikti žadama tik naujajame sezone.

,,Jau priėjome finišo tiesiąją, vedančią į didžiają areną, kurioje stipriausieji Lietuvos kovotojai pirštines surems su geriausias kitų šalių atstovais. Norime būti tikri, kad „Powerfight“ padės išrinkti tikruosius perliukus, kurie verti geriausiųjų vardo“, – su užsidegimu kalbėjo M. Misiūnas.

Kauno Žalgirio arenos amfiteatro tribūnos prieš tai įvykusiuose turnyruose lūžte lūžo nuo susidomėjusiųjų žiūrovų kiekio, tad stebėti turnyrą galimybę turėjo ne visi norintys. Šį kartą žiūrovams rekomenduojama būti apdairesniems ir įsigyti bilietus iš anksto. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius