Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 04

Prienuose atidaroma 1200 vietų daugiafunkcė sporto salė

Šiandien Prienuose visuomenei atidaroma 1200 vietų daugiafunkcė salė, kurioje vyks įvairių sporto šakų – krepšinio, rankinio, tinklinio, stalo teniso – treniruotės, taip pat koncertai, kiti renginiai.
„Rūdupio“ šokėjos
„Rūdupio“ šokėjos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šios modernios salės statybai per valstybės investicijų programą buvo skirta 10,9 mln. litų. Tai antras iš šiemet baigiamų statyti daugiafunkcių objektų rajonuose. Šiais metais jau veikia baseinas Šakiuose, šį mėnesį bus baigtas rekonstruoti kompleksas su sporto sale ir baseinu Pasvalyje, taip pat stadionai Kupiškyje ir Radviliškyje.

„Kai Valstybės investicijų programos sporto dalies valdymas buvo perduotas Kūno kultūros ir sporto departamentui, iškėlėme pagrindinį tikslą – pirmiausia pabaigti pradėtas statybas. Turime daug pradėtų ir nebaigtų statyti sporto infrastruktūros objektų. Dabar keičiame investicijų kryptį pirmiausia užkirsdami kelią nesibaigiančioms statyboms, iš kurių visuomenė ir sportininkai negali pajusti realios naudos. Ypač matydami didelį poreikį iš visuomenės ir savivaldybių, investicijas į sporto infrastruktūrą skirstome taip, kad pradėti statyti objektai būtų kuo greičiau atiduoti visuomenei“,  – sakė Kūno kultūros ir sporto departamento direktorius Klemensas Rimšelis.

Prienų rajono savivaldybės administruojamoje salėje treniruosis „Rūdupio“ krepšinio komanda, planuojama rengti LKL varžybas, taip pat galvojama padidinti salės vietų skaičių, kad būtų galima rengti FIBA Europe taurės varžybas. Salėje galės treniruotis ir kitų sporto šakų profesionalūs sportininkai ir mėgėjai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius