Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 07

R.Berankis: norėčiau padėkoti varžovui, kuris labai solidžiai sužaidė

Po varžybų komentarais dalijosi Ričardas Berankis ir komandos kapitonas Remigijus Balžekas.
Ričardas Berankis ir Remigijus Balžekas
Ričardas Berankis ir Remigijus Balžekas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ričardas Berankis (Lietuva): „Labai geras mačas, norėčiau padėkoti varžovui, kuris labai solidžiai žaidė. Sakyčiau, kad kartais man netgi pasisekė. Vis dėlto J.Wardas man buvo parankesnis varžovas nei Danielis Evansas, su kuriuo žaidžiau penktadienį.

Pirmajame sete J.Wardas tiesiog nerealiai paduodavo. Tačiau kai man pavyko laimėti vieną jo padavimą, jam sekėsi jau nebe taip gerai. Priešingai nei man, nes padavimas šiandien man tikrai gerai ėjo. Ypač sunkiais momentais.

Įtampa, aišku, jautėsi, tačiau mačiau, kad britas dar labiau jaudinasi. Tai mane šiek tiek nuramino. Tačiau jei būčiau pralaimėjęs, būtų pralaimėjusi visa rinktinė. Būčiau likęs kaltas. Tad įtampa jautėsi. Lietuvoje dar pabūsiu porą savaičių, apsigydysiu keletą traumų, o tada vėl keliausiu į turnyrus.“

Remigijus Balžekas (Lietuvos rinktinės kapitonas): „J.Wardas pradėjo labai galingai. Pirmajame sete jis apie 90 procentų pirmo padavimo pataikydavo. Jo paduotas kamuoliukas skriejo apie 220 km/val. greičiu. Todėl buvo labai sunku laimėti varžovo padavimą, tačiau aš raminau R.Berankį, kad visą laiką taip gerai jis nepaduos, nes tai yra tiesiog neįmanoma. Net Rogeris Federeris taip nepaduoda. O ilguose žaidimuose pasitikėjau R.Berankiu, jaučiau, kad jis turi pranašumą.

Dar pasakysiu, kad R.Berankis šiandien žaidė su temperatūra. Vakar vakare peršalo, tad šiandien ryte turėjo 38 laipsnius karščio. Tačiau išgėrėme vaistų ir žaidėme.

Dabar rezultatas 2:2 ir prasideda pagrindinė kova, pagrindinė įtampa. Džiaugiamės, kad pavyko išlyginti rezultatą, ir tikimės, jog pavyks gerai sužaisti lemiamą mačą. Laurynas Grigelis yra nusiteikęs labai kovingai.“

Jamesas Wardas (Didžioji Britanija): „Žaidėme lygiai. Nebuvo didelio skirtumo. R.Berankis labai gerai paduodavo, kaip ir aš. Pralaimėjau keletą svarbių taškų ir tai lėmė mačo baigtį.

Žinoma, visada norisi žaisti geriau, ypač kai pralaimi. Tačiau R.Berankis šiandien labai gerai paduodavo, o man nelabai sekėsi priimti. Jo geras padavimas mane netgi šiek tiek nustebino, nemaniau, kad jam taip gerai seksis.

Prieš paskutinį mačą pasitikime savo jėgomis ir tikime, kad laimėsime. Aš žaidžiau su L.Grigeliu penktadienį ir parodžiau silpnąsias jo vietas. Manau, D.Evansas sugebės jomis pasinaudoti ir mes laimėsime paskutinę dvikovą bei visą mačą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius