Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 10

Rankinio dienos iš Pasvalio persikelia į Panevėžį

Lietuvos moterų rankinio rinktinė artimiausias 2014 metų Europos čempionato atrankos turnyro rungtynes kovo 27 dieną Panevėžio „Cido“ arenoje žais su Austrijos komanda, o visą savaitę – nuo kovo 24 dienos iki 30 dienos – Panevėžyje rankinį žais įvairaus amžiaus ir meistriškumo rankininkai.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / sportoakimirka.lt nuotr.

Vasario mėnesio pabaigoje pradėtos rankinio dienos Pasvalyje, kur LRT taurės turnyro pusfinalio ir finalo rungtynių metu, taip pat vyko įvairūs renginiai, persikels į Panevėžį.

Aptarti šių renginių ir kitus rankinio plėtros klausimus į Panevėžį buvo nuvykęs federacijos prezidentas Antanas Skarbalius, Vykdomojo komiteto narys ir Lietuvos rankinio trenerių asociacijos generalinis sekretorius Albertas Mazeliauskas, federacijos vadybininkė ir Lietuvos moterų rinktinės žaidėja Neringa Palionytė. Rankinio delegaciją priėmė Panevėžio miesto meras Vitalijus Satkevičius, administracijos direktoriaus pavaduotoja Janina Gaidžiūnaitė.

Aptariant Panevėžio miesto rankinio plėtros klausimus dalyvavo ir sporto centro vadovas Saulius Radziūnas, jo pavaduotojas Algis Mykolaitis, rankinio dienų renginių koordinatorius Algirdas Ambrazas, rankinio treneriai Aldona Šlektienė, Sigitas Dambrauskas. Ypatingai aktualu buvo aptarti ne tik Lietuvos ir Austrijos rinktinių susitikimo organizavimo bei miesto rankinio plėtros klausimus, bet ypač svarbu buvo spręsti nuo rugsėjo mėnesio sporto gimnazijoje steigiamos jaunių rankinio grupės veiklos klausimus.

Be to, su Panevėžio miesto treneriais ir su sporto centro vadovais buvo aptarti specifiniai rankinio plėtros klausimai.

Džiugu, kad Panevėžio miesto rankinio treneriai pasisiūlė aktyviai talkinti federacijai vykdant tarptautines moterų rinktinių rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius