-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 13

Rusijos šiuolaikinės penkiakovės federacijos prezidentas Viačeslavas Aminovas: „Donata Rimšaitė pati paprašė sudaryti sąlygas sportuoti Rusijoje“

Jei negali nugalėti priešo, padaryk jį savo draugu. Atrodo, kad remdamasi tokiu principu Rusijos šiuolaikinės penkiakovės federacija (RŠPF) nusprendė sustiprinti savo rinktinę, nors to ir nepripažįsta. Po savo sparnu priglaudusi Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės žvaigždę pasaulio vicečempionę Donatą Rimšaitę, RŠPF tvirtina, kad to paprašė pati lietuvė.
Pristatytas renovuotas Lazdynų baseinas
Donata Rimšaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„D.Rimšaitė pati parašė pareiškimą mūsų federacijai, kad atvažiavo į Maskvą gyventi pas savo sužadėtinį, ir paprašė mūsų sudaryti sąlygas čia sportuoti“, – „Lietuvos rytui“ aiškino RŠPF prezidentas Viačeslavas Aminovas.

V.Aminovas nesakė, kada norėtų įtraukti D.Rimšaitę į Rusijos rinktinę. „Ji ruošiasi gimdyti, todėl konkrečių planų nekuriame“, – teigė RŠPF vadovas.

Ar tai reiškia, kad D.Rimšaitė laukiasi? „Aš taip jums nesakiau“, – atkirto V.Aminovas ir pridūrė, kad lietuvė sportuoja su kitais Rusijos rinktinės nariais, jai yra skirtas treneris.

„Lietuvos ryto“ žiniomis, rusai D.Rimšaitei suteikė puikias sąlygas. Lietuvei apmokėtas gyvenimas olimpiniame centre ir maitinimas, pažadėtas apie 4 tūkst. JAV dolerių mėnesinis atlyginimas. Tačiau V.Aminovas neigė, kad D.Rimšaitei jau mokama alga: „Aš esu federacijos prezidentas, bet tokių duomenų neturiu. Jokio kontrakto su Donata mes nepasirašėme.“

„Ji – tikrai gera sportininkė. Tačiau nenoriu užbėgti įvykiams už akių. Matysime“, – išsisukinėjo V.Aminovas, paklaustas, ar tikisi D.Rimšaitę turėti Rusijos penkiakovininkių rinktinėje per 2012 metų Londono olimpiadą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius