Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 26

Sportinio pokerio žvaigždės krito it rudeniniai lapai

Į Lietuvos sportinio pokerio federacijos (LSPF) organizuojamo Inauguracinio turnyro finalinį etapą pateko 34 žaidėjai. Visi jie pirmadienį susikaus dėl nugalėtojo vardo, išskirtinių taurių bei reitingo lyderio vardo, teigiama pranešime spaudai.
Į Lietuvos sportinio pokerio federacijos (LSPF) organizuojamo Inauguracinio turnyro finalinį etapą pateko 34 žaidėjai.
Į Lietuvos sportinio pokerio federacijos (LSPF) organizuojamo Inauguracinio turnyro finalinį etapą pateko 34 žaidėjai. / LSPF nuotr.

Nors vykdami į turnyrą sportinio pokerio žaidėjai nuogąstavo dėl galimai žemo žaidėjų lygio, nė vienas ryškesnis, geriau žinomas ar pripažinimą sulaukęs sportininkas liko gana toli nuo finalinio etapo. Ne išimtis ir LSPF prezidentas Andrius Tapinas, kuris buvo priverstas palikti turnyrą kur kas anksčiau nei planavo.

„Daug kartų sakiau, žmonės iškrenta, paspaudžia vieni kitiems rankas, išeina, apsitaria rankas, nėra pykčių ar dar kažko. Čia pas mus siautėja stebukladariai, laužo tūzus. Įdomu žaisti“, – pasakojo A.Tapinas.

Į finalą nepateko ir kiti žinomi sportinio pokerio žaidėjai: „Pokerio Trobos“ vyrukai Darius „Herkus“ Venckus bei Marius „Fabux“ Bobinas, solidžiai tarptautinėje arenoje pasirodęs Kristijonas „greezhool“ Andrulis, „DiArchy“ magai Diana ir Arvydas Gaičiūnai.

„Vienoje rankovėje tūzai, kitoje – karaliai“, – šmaikštavo netoli finalinio etapo kritęs A.Gaičiūnas, kuriam nepadėjo nei magija, nei miklios rankos.

Nepaisant nesėkmių, iškritusių žaidėjų emocijos buvo tik teigiamos. Žaidėjai džiaugėsi naujai susikūrusia sporto šaka bei galimybe kovoti su aukštesnio pajėgumo oponentais. Vienas iš dalyvių, iškritęs prieš pat finalinį etapą atviravo, jog šis turnyras jam prilygsta treniruotei su Lietuvos krepšinio rinktine.

Abu pirmosios dienos turnyrai vyko iki 13–ojo lygio, kol pradinių statymų dydis buvo 1500/3000, o papildomo statymo – 300. 1A dieną iš 157 startavusių sportininkų į finalinį etapą pateko 16 žaidėjų, 1B dieną – iš 129 finale matysime 18 žaidėjų.

Iš trylikos Inauguraciniame turnyre dalyvavusių dailiosios lyties atstovių į finalinį etapą prasibrovė vienintelė Ingrida Klassen, kuriai pavyko atlaikyti ne tik didžiulį vyrų spaudimą, bet ir susilaukti išskirtinio dėmesio.

Finalinis Inauguracinio turnyro etapas įvyks pirmadienį, nuo 18:00 val. “Lietuvos ryto” televizijos studijoje (Smolensko g. 12). Į studiją galės patekti ne daugiau nei 80 sirgalių. Kadangi jau dabar žinoma, kad norinčių yra keli šimtai, įleidžiami bus tie, kurie ateis pirmesni.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius