Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 14

Sporto žurnalistai geriausiais sportininkais pripažino Simoną Krupeckaitę, Liną Kleizą ir krepšinio rinktinę

Sporto žurnalistai geriausiais 2010-ųjų Lietuvos atletais pripažino dviratininkę S.Krupeckaitę, krepšininką L.Kleizą, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę ir jos trenerį K.Kemzūrą.
Sveikinimo akimirkos
Sveikinimo akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip teigiama išplatintame pranešime, dviratininkė įvertinta už pasaulio ir Europos treko čempionatuose iškovotus medalius, o pasaulio vyrų krepšinio čempionate laimėta bronza garantavo titulus net trijose nominacijose.

„Sporto žurnalistai balsuodami patvirtino, kad Lietuva neatsitiktinai vadinama krepšinio šalimi. Krepšininkų pasaulio čempionate Turkijoje iškovota bronza ir gražus žaidimas padarė įspūdį ne tik krepšinio mėgėjams, bet ir sporto žurnalistams. Jie net trijose kategorijose daugiausia savo balsų atidavė krepšinio atstovams. Ta proga galima pajuokauti – gerai, kad mes renkame ne vieną metų sportininką, bet du, kaip įprasta visame pasaulyje rengiamuose rinkimuose. Todėl vienas prizas atiteks dviratininkei S.Krupeckaitei, kuri šiemet pasaulio ir Europos čempionatuose surinko didžiausią apdovanojimų kolekciją. Nors šiemet Lietuvos sportininkai dėl krizės negalėjo džiaugtis pakankama finansine valstybės parama, savo rezultatais jie įrodė esantys verti didelės pagarbos. 14 medalių olimpinėse sporto šakose teikia didelių vilčių prieš Londono olimpines žaidynes. Dėkojame visiems kolegoms, partneriams ir rėmėjams už bendradarbiavimą”, – sakė LSŽF prezidentė ir Tarptautinės sporto žurnalistų asociacijos (AIPS) viceprezidentė Laima Janušonytė.

Metų laureatus Lietuvos sporto žurnalistai renka nuo 2005-ųjų. Geriausiems metų sportininkams iškilmėse bus įteikti laureatų diplomai ir LSŽF rėmėjų įsteigti prizai, kuriuos pagamino bendrovė „ARX Baltica“. Žurnalistai dar gaus ir pinigines premijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius