-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 06

Susituokė penkiakovininkai Zadneprovskis ir Asadauskaitė (nuotraukos)

Penktadienį 14 val. Šv.Petro ir Povilo baržnyčioje Vilniuje susituokė du vieni iš garsiausių Lietuvos sportininkų – penkiakovininkai Andrejus Zadneprovskis ir Laura Asadauskaitė.
A.Zadneprovskis ir L.Asadauskaitė susituokė šv. Petro ir Povilo bažnyčioje
A.Zadneprovskis ir L.Asadauskaitė susituokė Šv.Petro ir Povilo bažnyčioje. / Alfredo Pliadžio nuotr.

Kaip teigiama, Pekino olimpinėse žaidynėse pernai užsimezgusi dviejų Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės žvaigždžių A.Zadneprovskio ir L.Asadauskaitės draugystė gana greitai buvo sutvirtinta santuokos įžadais.

„Tai ne tik aukšto rango sportininkai, bet ir puikūs žmonės. Andrejų pažįstu nuo pat vaikystės, jo visa šeima – penkiakovininkai, o Laura – labai geros dūšios, tikintis žmogus. Tai labai graži ir gera pora, – 15min.lt teigė vos jaunavedžius pasveikinęs Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės federacijos generalinis sekretorius Viačeslavas Kalininas.

Jis juokavo, kad iš tokios sporto elitui priklausančios poros galima laukti gražių tradicijų pratęsimo. „Galbūt jie susilauks naujų čempionų ar čempionių“, – juokėsi V.Kalininas. Sutuoktinių pasveikinti atvyko Europos šiuolaikinės penkiakovės prezidentas Dmitrijus Svatkovskis.

„Jis – geras mūsų draugas. 2000 metais jis dar varžėsi kartu su Andrejumi. Tuomet Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse D.Svatkovskis tapo nugalėtoju, o Andrejus užėmė 7 vietą“, – prisiminė V.Kalininas.

Anot jo, vestuves jaunieji atšoks penktadienio vakarą Vilniuje esančiame kavinių komplekse Belmonte. Ten žadėjo dalyvauti visi pažįstami penkiakovininkai su Edvinu Krungolcu priešakyje.

A.Zadneprovskis – buvęs dukart pasaulio ir Europos čempionas, 2004 metais Atėnų olimpinis vicečempionas, 2008 metais Pekino olimpinėse žaidynėse laimėjo bronzos medalį. L.Asadauskaitė šiais metais tapo pasaulio šiuolaikinės penkiakovės vicečempione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius