Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 29

Talentingi Lietuvos beisbolininkai – JAV skautų taikiklyje

Major League Baseball (MLB) Europos Akademija pakvietė į žaidėjų treniruočių stovyklą Italijoje du Vilniaus ,,Sporto vilkai" beisbolo komandos žaidėjus Edvardą Matusevičių ir Dovydą Neverauską. Tarp kandidatų į šią peržiūros ir atrankos stovyklą yra dar vienas sostinės komandos žaidėjas Lukas Bradauskas.
Peržiūra Prahoje. Iš  kairės: Vilniaus beisbolo klubo ,,Sporto vilkai“ treneris Vermidas Neverauskas ir žaidėjai Lukas Bradauskas, Ąžuolas Jasinskas, Edvardas Matusevičius, Dovydas Neverauskas ir metikų treneris Edmuntas Matusevičius.
Peržiūra Prahoje. Iš kairės: Vilniaus beisbolo klubo ,,Sporto vilkai“ treneris Vermidas Neverauskas ir žaidėjai Lukas Bradauskas, Ąžuolas Jasinskas, Edvardas Matusevičius, Dovydas Neverauskas ir metikų treneris Edmuntas Matusevičius. / Dalyvių nuotr.

Atranka į šią stovyklą vyko gegužės mėnesį peržiūroje Prahoje. Iš Lietuvos buvo pakviesti aštuoni beisbolininkai. Per savaitę vykusioje geriausių Europos, Afrikos ir Artimųjų Rytų šalių žaidėjų peržiūroje dalyvavo per 300 talentų.

Treniruočių stovykloje Italijoje, kurias ves Amerikos profesionalų geriausi treneriai, dalyvaus ir visų Major League Baseball komandų (jų yra 30) skautai. Jie talentingiausiems žaidėjams siūlys pasirašyti kontraktus. Pati stovykla tris savaites vyks rugpjūčio mėnesį. Lietuvos beisbolininkai – 17 metų Edvardas Matusevičius ir 16 metų Dovydas Neverauskas į šią stovyklą kviečiami jau antrą kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius