Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 22

Tigeris Woodsas apie priklausomybę nuo sekso: stengiausi viską nutraukti, tačiau nepajėgiau

Pirmajame savo interviu po keturių mėnesių pertraukos golfo karaliumi vadinamas Tigeris Woodsas kalbėjo apie sekso skandalą. Atviraudamas apie tai pirmasis pasaulyje sporto milijardierius tvirtino mėginęs viską nutraukti, bet jam nesisekę.
T.Woodsas nervinasi prieš grįžimą į golfo aikštynus
T.Woodsas nervinasi prieš grįždamas į golfo aikštynus. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Tigeris Woodsas

„Dariau daugybę dalykų ir įskaudinau daug žmonių. Gyvenau melu“, – televizijos kanalui ESPN sakė 34 metų golfo žaidėjas. Nuo praėjusių metų lapkričio į viešumą pradėjo lįsti vis daugiau faktų apie seksualinius T.Woodso ir įvairių moterų santykius.

Paklaustas apie priklausomybę nuo sekso, dėl kurios net 45 dienas lankė terapijos kursus, sportininkas sakė: „Taip, stengiausi viską nutraukti, tačiau nepajėgiau. Tai buvo tiesiog siaubinga.“

Vėliau T.Woodsas teigė, kad labiausiai norėtų paprašyti savo žmonos ir mamos atleidimo. „Jas labai įskaudinau. Tai du žmonės, esantys arčiausiai mano gyvenimo. Skausminga buvo pasakoti dalykus, kuriuos padariau“, – prisiminė jis.

Anot golfo karaliaus, žmona Elin buvo šokiruota ir įsiutusi. „Ir turėjo teisę tokia būti. Esu labai nusivylęs savimi. Iki šiol negaliu patikėti, kad šiems žmonėms suteikiau skausmo, nors juos taip myliu“, – prisipažino T.Woodsas.

Sunku patikėti, tačiau golfo žaidėjas teigė, jog niekas iš jo komandos net nenutuokė apie sekso aferas. „Buvau vienintelis. Vienas nežinojo, kas vyko“, – tikino jis. Balandžio 8 dieną turtingiausias pasaulio sportininkas grįžta į didįjį sportą – „US-Masters“ turnyrą.

Prieš šį startą profesionalas prisipažino jaučiąs jaudulį: „Truputį nervinuosi, jeigu atvirai. Nežinau, kaip reaguos sirgaliai. Būtų gražu, jeigu išgirsčiau plojimus, jeigu plotų bent už gražius golfo smūgius.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius